Πώς να κατεβάσετε APK από το Google Play χωρίς λογαριασμό Google

android

Το Google Play είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να εγκαταστήσετε εφαρμογές στις Android συσκευές. Σχεδόν όλα τα Android και tablets έρχονται με προεγκατεστημένο το Google Play.

Το στο της Google δεν περιορίζεται στο λογισμικό. Περιλαμβάνει, επίσης, βιβλία, μουσική και άλλα καλούδια που διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Εάν έχετε ένα τηλέφωνο Android, ίσως το έχετε προεγκατεστημένο. Ένας περιορισμός του καταστήματος Play Google είναι ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα αρχεία της επιθυμητής εφαρμογής. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να πάρετε άμεσα από το Google Play, το αρχείο APK που εγκαθιστά την επιθυμητή εφαρμογή .

Θα μας πείτε γιατί όλο αυτό και τι με ενδιαφέρει εμένα? Μπορεί να συναντήσετε διάφορες καταστάσεις, όταν χρειάζεστε αυτά τα αρχεία APK. Ένας λόγος είναι ότι το κατάστημα Play ελέγχει τις δυνατότητες της συσκευής σας, πριν να κατεβάσετε το app. Μπορεί να σας αποτρέψει από τη της εφαρμογής, εάν η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται επίσημα από το app, ακόμη και αν ταιριάζει με τις απαιτήσεις.

Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να χρειαστείτε αυτό το κόλπο είναι αν η συσκευή σας ήρθε χωρίς τις υπηρεσίες της Google! Αυτό μπορεί να συμβαίνει σε φθηνές και χαμηλής ποιότητας ταμπλέτες, όπου ο κατασκευαστής της συσκευής δεν έχει λάβει άδεια από το Google να μεταφέρει στο tablet το κατάστημα Play.

Μια τρίτη πιθανή περίπτωση είναι ότι μπορείτε να έχετε το Google Play προ-εγκατεστημένο στο τηλέφωνο ή το tablet σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κάποιο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε μία εφαρμογή από το Google Play.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να προσπαθήσετε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο APK της επιθυμητής εφαρμογής.

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο APK, θα είστε σε θέση να το εγκαταστήσετε από την τοπική αποθήκευση του τηλέφωνου ή του tablet σας.

Για να πάρετε το αρχείο APK, χρησιμοποιήστε APK Downloader , μια δωρεάν υπηρεσία web που μπορεί να ανακτήσει apks αρχεία των δωρεάν εφαρμογών από το κατάστημα Play. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη αναγνωριστική (url) του επιθυμητού app που μπορείτε να αντιγράψετε χρησιμοποιώντας το :

google-play-store-app-url

Επικολλήστε αυτό το URL στη μορφή στην ιστο Downloader APK και πατήστε το πλήκτρο Enter. Θα πάρετε μια σύνδεση με την άμεση λήψη του αρχείου APK. Αυτό είναι.

download-apk-file

Έτσι, όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα Play, το APK Downloader είναι μια εξαιρετική λύση. Χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία δωρεάν, μπορείτε να πάρετε τις εφαρμογές από το Google Play οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες για τη Android συσκευή σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).