bitcoin

Hackers χτύπησαν την Mt.Gox και δηλώνουν ότι ο CEO δημοσίευσε ψεύτικα στοιχεία

Η κοινότητα του Bitcoin φαίνεται ότι έχει θυμώσει αρκετά. Έχει θυμώσει και απαιτεί απαντήσεις, που δεν έρχονται. Το θέμα έχει δημιουργηθεί με το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoinπου υπήρχε το Mt.Gox που πρόσφατα κήρυξε πτώχευση, αναφέροντας ότι έπεσε θύμα μιας επίθεσης , που έκλεψε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Το προσωπικό της Mt.Gox δεν μιλάει, και έτσι, μια hackers δήλωσαν ότι έχουν αποκτήσει πρόσβαση στους της εταιρείας και μπορούν πια να δώσουν απαντήσεις.

bitcoin

Την Κυριακή, οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Reddit και στο προσωπικό blog του Mark Karpeles, CEO του Mt.Gox. Δημοσιεύσαν ένα πολύ θυμωμένο κείμενο

It's time that MTGOX got the bitcoin communities wrath instead of [the] Bitcoin Community getting Goxed,

έγραψαν οι άγνωστοι hackers, αναφερόμενοι στις πολλές περιπτώσεις στα τρια χρόνια της ιστορίας του Mt.Gox που είχε βγει εκτός ς, καθυστέρησε συναλλαγές ή να ανέστειλε συναλλαγές, τόσο πολύ που οι ιδιοκτήτες Bitcoin επινόησαν τον όρο “goxed” – που σημαίνει ότι υποφέρουν από τις τεχνικές δυσλειτουργίες του Mt.Gox.

Οι hackers όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Δημοσίευσαν επίσης ένα αρχείο 716 megabyte στην προσωπική ιστοσελίδα του Karpeles, που ισχυρίζονται ότι είναι από τους Servers του Mt.Gox. Φαίνεται να περιλαμβάνει ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με πάνω από ένα εκατομμύριο συναλλαγές, ένα αρχείο που φιλοδοξεί να δείξει τα υπόλοιπα της εταιρείας σε δεκαοκτώ διαφορετικά νομίσματα, τοbackoffice   για κάποιο είδος διαχειριστικής πρόσβασης στις βάσεις δεδομένων του Mt. Gox. Η διαρροή περιλαμβάνει ένα screenshot της βάσης δεδομένων της μητρική εταιρεία του Gox, Tibanne Limited, μια λίστα με διευθύνσεις κατοικίας και το προσωπικό βιογραφικό του Karpeles.

Mt. Gox hackers

Εν ολίγοις οι hackers αναφέρουν ότι τα υπόλοιπα της Gox σε διάφορα νομίσματα, υποδηλώνουν ότι αυτά που ισχυρίστηκε για τα 951.116 bitcoins που εξαφανιστήκαν από τους hackers δεν ευσταθούν.

“That fat fuck has been lying!!”

Δημοσιεύτηκε από το Forbes

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).