Torrent Trackers απαγορεύουν τη χρήση του Windows 10

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, φαίνεται ότι η πλειοψηφία των χρηστών του νέου λειτουργικού της Microsoft, Windows 10 είναι αρκετά ευχαριστημένοι. Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά, (ονόματα δεν λέμε) που είναι δυσαρεστημένη με την αδιακρισία της εταιρείας, αφού ότι και να απενεργοποιηθεί στα Windows 10, τα φτάνουν στον προορισμό τους, δηλαδή στους servers της Microsoft. pirate flag Windows 10

Για αυτό ακριβώς το λόγο, αν κάνετε χρήση torrents, υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε ορισμένους torrent trackers που απαγορεύουν την σύνδεση με Windows 10. Σύμφωνα με μια δημοσίευση του TorrentFreak, ορισμένοι διαχειριστές torrent sites λόγω του ότι ανησυχούν για τα δεδομένα που λαμβάνει η Microsoft απαγόρευσαν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Ένας από αυτούς τους trackers αναφέρει:

“Δυστυχώς η Microsoft αποφάσισε να ανακαλέσει κάθε είδους των δεδομένων και κάνει ό, τι μπορεί για να συγκεντρώσει δεδομένα όχι μόνο για αυτούς αλλά και για άλλους. Ένας από αυτούς είναι μία από τις μεγαλύτερες αντί-πειρατικές εταιρείες με την επωνυμία MarkMonitor.Μεταξύ άλλων, τα Windows 10 στέλνουν τα περιεχόμενα των δίσκων σας απευθείας σε έναν από τους διακομιστές τους. Προφανώς αυτό είναι πάρα πολύ και αποτελεί μια σοβαρή απειλή για ιστοσελίδες όπως η δική μας και γι ‘αυτό έπρεπε να λάβουμε μέτρα. “

Για όσους δεν είναι γνωρίζουν, η Microsoft έχει ενημερώσει προσφατα την Άδεια Χρήσης των υπηρεσιών της (EULA) και όπως φαίνεται η τελευταία υποδηλώνει ότι η εταιρεία είναι σε θέση να παρακολουθεί συνεχώς τον υπολογιστή σας για πιθανές πειρατικές . Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική έκταση του προβλήματος, πόσα δεδομένα δηλαδή λαμβάνει η Microsoft.

Σε κάθε περίπτωση όμως μερικοί torrent trackers αποφάσισαν να μη ρισκάρουν να το μάθουν. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το TorrentFreak υπάρχουν αρκετοί άλλοι όπως οι ΒΒ και FSC που εξετάζουν το ενδεχόμενο απαγόρευσης του νέου λειτουργικού.

Έτσι σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον από αυτούς τους trackers και έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 μην παραξενευτείτε αν κάποια στιγμή δεν μπορείτε να δείτε το site.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).