Microsoft Visual Studio Code Open Source (!)

Visual Studio Code: Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα πάρα πολλά νέα που θα προκαλέσουν αίσθηση στην κοινότητα των προγραμματιστών και όχι μόνο. Τα νέα τα ανακοίνωσε την εκδήλωση για προγραμματιστές Connect()? 2015 που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.Visual Studio Code

Η εταιρεία ανακοίνωσε το open source Visual Studio Code, ένα Visual Studio Dev Essentials , το . 5 και το ASP.NET 5 candidates, παρουσίασε το συνδρομητικό Visual Studio cloud, το Visual Studio Marketplace, και πολλά άλλα.

Στην περσινή διοργάνωση, όταν η Microsoft ανακοίνωσε το Open Source Visual Studio, o Mitra Azizirad, γενικός διευθυντής της πλατφόρμας της Microsoft για την ανάπτυξη και τις πωλήσεις, ανέφερε ότι ο “ενθουσιασμός που ακολούθησε ήταν πραγματικά τρελός.”

Το Visual Studio 2015, είναι η πρώτη έκδοση που κυκλοφορεί η Microsoft και μπορεί να θεωρηθεί ανοικτή πλατφόρμα. Η εφαρμογή ανάπτυξης υιοθετήθηκε πολύ γρήγορα αφού σύμφωνα με την εταιρεία από τον Ιούλιο, έχουν καταγραφεί πάνω από 5 εκατομμύρια downloads.

To Visual Studio Code τώρα, είναι μια εφαρμογή cross-platform και διατίθενται όχι μόνο για τα Windows, αλλά και για Mac και Linux. Στη σκηνή σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο ανοιχτός κώδικας του εργαλείου κυκλοφορεί στο GitHub, και δήλωσε ότι περιμένει συνεισφορές από την κοινότητα.

Το Visual Studio Code κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο σαν . Η σημερινή απελευθέρωση βάζει το IDE σε έκδοση , η οποία όπως αναφέρει η Microsoft είναι “η πιο σημαντική έκδοση από τότε που κυκλοφόρησε.”

Visual Studio Code

GitHub

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).