H Ehang θα δοκιμάσει το πρώτο επιβατικό drone στη Nevada

Η Κινέζικη εταιρεία Ehang παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό επιβατικό drone στην CES τον Ιανουάριο. Τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να πετάξει το πρώτο επανδρωμένο “μη επανδρωμένο αεροσκάφος” στον κόσμο στη Nevada αργότερα αυτό το έτος.EHang

Η εταιρεία συνεργάζεται με το Ινστιτούτο της Νεβάδα για αυτόνομα συστήματα (Nevada Institute for Autonomous Systems ή NIAS) και το Governor of Economic Development (GOED) για να εξασφαλίσει τη ρυθμιστική έγκριση που χρειάζεται για το επερχόμενο Ehang 184.EH

Η εταιρεία αναφέρει ότι το αυτόνομο μη επανδρωμένο αεροσκάφος της που ονομάζει “184”, θα είναι σε θέση να απογειώνεται κάθετα και να μεταφέρει έναν επιβάτη για 23 λεπτά σε υψόμετρο 11.500 ποδιών με 63 μίλια την ώρα στον προορισμό του και πουθενά αλλού από τον προορισμό του.

Η Εhang θα πρέπει να αποδείξει στην Ομοσπονδιακή Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) των , ότι το drone που κατασκεύασε είναι στη χρήση του και ότι θα μπορέσει να αρχίσει να λειτουργεί με ευρύτερες ικανότητες. Έτσι η εταιρεία ετοιμάζεται να διεξάγει τις δοκιμές της σε μη επανδρωμένα συστήματα αεροσκαφών στον χώρο δοκιμών της FAA στη Nevada.

Πάντως μην περιμένετε να δείτε το 184 σύντομα στο κέντρο της πόλης να κάνει μεταφορές σε ρόλο αεροταξί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμα δεν έχει καθοριστεί καλά καλά ένα πλαίσιο για τα απλά drones, η ρυθμιστική έγκριση για το επανδρωμένο “μη επανδρωμένο” όχημα της Εhang μάλλον θα αργήσει να έρθει.

Ως τότε απογειωθείτε με το :

https://www.youtube.com/watch?v=IrPejpbz8RI

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).