Έξαρση ενοχλήσεων από 13888 (Cosmote) & 2119894600 (Wind)


13888 της Cosmote και φυσικά το σταθερό 2119894600 της Wind. Σας θυμίζουν κάτι οι αριθμοί;

Προσωπικά σήμερα τους συνάντησα πάνω από 15 φορές αφού δεν σταματούν να καλούν νούμερα σταθερής τηλεφωνίας στην δουλειά μου άλλα και στο σπίτι. Να αναφέρω ότι, οι κλήσεις άρχισαν από χθες το βράδυ…13888

Μπορώ ίσως να καταλάβω τον εργαζόμενο/εργαζόμενη που πληρώνεται να κάνει την δουλειά της, αλλά το σύστημά τους είναι λάθος. Λάθος και πολύ ενοχλητικό, ειδικά σε ώρα δουλειάς αλλά και στο σπίτι που υποτίθεται γυρίζεις να χαλαρώσεις. Οι κύριοι της συγκεκριμένης καμπάνιας που έχουν δώσει τις κατευθυντήριες θα πρέπει να μάθουν να σέβονται το Όχι του άλλου.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν.

Το λάθος σε αυτές τις καμπάνιες, είναι ότι οι εργαζόμενοι μάλλον δεν βλέπουν πόσες κλήσεις έχουν προηγηθεί… γιατί αν το βλέπουν και επιμένουν είναι για να καταθέτονται μηνύσεις!

Χρησιμοποίησα τον αποκλεισμό στο κινητό μου (φραγή εισερχομένων στα συγκεκριμένα νούμερα).

Υποθέτω ότι οι συγκεκριμένες καμπάνιες προώθησης προϊόντων κινητής ή σταθερής, έχουν σχεδιαστεί από κάποιους με πτυχία στο marketing.

Αλήθεια το να εξοργίζεις τον πελάτη σε ποια σχολή το μαθαίνουν, και τι τους κάνει να πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα φέρουν αποτελέσματα;

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news