15 χρόνια Chrome δείτε νέα εμφάνιση και λειτουργίες

Το Chrome κυκλοφόρησε επίσημα σε μορφή beta στις 2 Σεπτεμβρίου του 2008, για τα . Από τότε το πρόγραμμα περιήγησης της Google έχει γίνει το δημοφιλέστερο όλων. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από το 60 τοις εκατό όλων των χρηστών όλων των προγραμμάτων περιήγησης σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το StatCounter.

Σήμερα, η Google ανακοίνωσε ορισμένες μεγάλες αλλαγές που έρχονται σύντομα στο Chrome για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών με τον εορτασμό της 15ης επετείου της ς.

Σε μια ανάρτηση στο blog της, η εταιρεία αποκάλυψε ένα νέο σχεδιασμό για τον Chrome που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες:

Με βάση τη Material You design language, ανανεώσαμε τα εικονίδια του Chrome με έμφαση στην αναγνωσιμότητα και δημιουργήσαμε νέες παλέτες χρωμάτων που συμπληρώνουν καλύτερα τις καρτέλες και τη γραμμή εργαλείων σας. Αυτά τα νέα θέματα και τα διαφορετικά χρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να διακρίνετε τα προφίλ, όπως λογαριασμούς εργασίας και προσωπικούς σας λογαριασμούς, με μια ματιά. Έχουμε επίσης προσαρμόσει καλύτερα τον σχεδιασμό με τα λειτουργικά συστήματα, ώστε οι προτιμήσεις σας στο Chrome να μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ρυθμίσεις σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, όπως οι σκοτεινές και φωτεινές λειτουργίες.

Ο νέος σχεδιασμός θα συνοδεύεται με ένα νέο μενού στην επάνω δεξιά πλευρά του προγράμματος περιήγησης, το οποίο η Google αναφέρει ότι θα προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, την μετάφραση της Google και τις επεκτάσεις.

Το Chrome store αλλάζει επίσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανακαλύπτουν και να κατεβάζουν νέες επεκτάσεις για το πρόγραμμα περιήγησης. Η δημόσια προεπισκόπηση είναι πλέον διαθέσιμη. Η Google έχει βελτιώσει τον Έλεγχο ασφαλείας στο Chrome για να καλύπτει και τις επεκτάσεις.

Η εταιρεία πραγματοποιεί βελτιώσεις στη λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης στο Chrome, ώστε οι χρήστες να μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν μήπως συναντήσουν κακόβουλους ιστότοπους:

Για να αποκλείσουμε αυτούς τους επικίνδυνους ιστότοπους τη στιγμή που θα ξεκινήσουν, αναβαθμίζουμε την Ασφαλή περιήγηση, ώστε τώρα να ελέγχει τους ιστότοπους σε πραγματικό χρόνο. Συντομεύοντας το χρόνο μεταξύ αναγνώρισης και πρόληψης απειλών, αναμένουμε να δούμε 25% βελτιωμένη από κακόβουλο λογισμικό και απειλές ηλεκτρονικού ψαρέματος. Αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στο Chrome τις επόμενες εβδομάδες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).