Super Mario Run για Android: προ-εγγραφείτε στο Play Store

To Mario Run εμφανίστηκε στο Google Store, αλλά μόνο για προεγγραφές. Έτσι όσοι περιμένουν το παιχνίδι με την εγγραφή τους θα λάβουν πρώτοι μια όταν η Nintendo κυκλοφορήσει την Android έκδοση.

Όσοι εγγραφούν για να μάθουν πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Run, μετά την ανακοίνωση του μπορούν να το κατεβάσουν “δωρεάν,” αλλά για να ξεκλειδώσουν περιεχόμενο από το τρίτο στάδιο και μετά θα πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια.Super Mario Run

Η Nintendo έχει ήδη μια τεράστια επιτυχία με το Super Mario Run στο iOS. Η επιβεβαίωσε ότι οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad κατέβασαν την εφαρμογή πάνω από 50 εκατομμύρια φορές μέσα σε λίγες ημέρες, και κέρδισαν 36.600.000.000 δολάρια.

Είναι πιθανό ότι η Nintendo θα δει ακόμη περισσότερα downloads με την Android εφαρμογή καθώς το μερίδιο του κινητού λειτουργικού συστήματος της Google είναι μεγαλύτερο από αυτό του iOS. Την ίδια στιγμή όμως, οι του iOS φαίνεται να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από αυτούς του Android. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες του iPhone τείνουν να είναι πιο πλούσιοι, και δεν εγκαθιστούν πειρατικά παιχνίδια στις συσκευές τους.

Η πειρατεία είναι μάλλον και ένας από τους λόγους που η Nintendo αποφάσισε να κυκλοφορήσει πρώτα το παιχνίδι μέσω της Apple. Κατάφερε να έχει μια πολύ μεγάλη ώθηση στο marketing από την εταιρεία του Cupertino και δεν έπρεπε να ανησυχεί για την πειρατεία.

Όμως το Android εξακολουθεί να είναι πολύ προσοδοφόρο για να το παρακάμψει η Nintendo. Υπομονή λοιπόν για τους φίλους του παιχνιδιού, σύντομα θα έρθει και στις των Android συσκευών σας.

Super Mario Run Google Play Store

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).