Windows 10 τα δωρεάν τέλος: Πως μπορώ να έχω Windows 10 με 7.5€

Η Microsoft τελικά σταμάτησε να προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις από Windows 7 και Windows 8.1 σε Windows 10.

Το “κενό” που επέτρεπε αναβαθμίσεις παλαιοτέρων συστημάτων σε Windows 10, σταμάτησε να λειτουργεί από χθες το μεσημέρι, ενώ το πρωί η σελίδα δωρεάν αναβάθμισης διέθετε ακόμα download links.Windows 10

Για την ιστορία τον Ιούλιο του 2016, η Microsoft ολοκλήρωσε επισήμως το πρόγραμμα Get Windows 10, το οποίο επέτρεπε σε οποιονδήποτε έτρεχε κάποια υποστηριζόμενη έκδοση των Windows μια δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

Ωστόσο, η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης παρέμεινε ανοιχτή (εντέχνως, σαν το παραμύθι με τις πατάτες του Καποδίστρια) για άτομα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες ς στα Windows 7 και 8.1.

Βέβαια η εταιρεία δεν επιβεβαίωνε το αν όλοι όσοι αναβαθμίζουν τα συστήματά τους, χρησιμοποιούσαν τεχνολογίες υποστήριξης.

Από χθες λοιπόν η Microsoft σταμάτησε την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης, και η επίσημη ιστοσελίδα του promo πλέον αναφέρει:

“Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα Windows 10. Η της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης για χρήστες των Windows 7 και Windows 8 που χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποστήριξης, έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017. Ως εναλλακτική λύση, τα λογισμικά αλλά και συσκευές με Windοws 10 είναι διαθέσιμες για αγορά από το κατάστημα λιανικής πώλησης.”

Έτσι από αυτή τη στιγμή, όσοι χρησιμοποιούν Windows 7, 8.1 και επιθυμούν να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10 δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να αγοράσουν μια άδεια, η οποία φυσικά κοστίζει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Windοws 10 Home κοστίζει 119,99 δολάρια, ενώ η έκδοση Pro πωλείται για 199,99 δολάρια.

Σύμφωνα με τα πιο στατιστικά που δημοσίευσε το NetMarketShare, τα Windows 7 είναι το λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών νούμερο ένα με μερίδιο που φτάνει το 43,08%, και ακολουθείται από το Windοws 10 με 32,93%.

Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε και χρειάζεστε κάποια φθηνή άδεια για Windows 10, διαβάστε την παρακάτω δημοσίευση.

Πως μπορείτε να έχετε Windοws 10 με 5.69 ευρώ

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).