Η Samsung επιβεβαίωσε την κατασκευή επεξεργαστών για mining

Εκπλήξεις από την Samsung: Καθώς το ενδιαφέρον για τα κρυπτό-νομίσματα αυξάνεται μαζί με την ευκαιρία για γρήγορη αύξηση κέρδους, ορισμένες εταιρείες σκέφτονται πολύ σοβαρά να αρχίζουν να υποστηρίζουν το mining. Οι κάρτες γραφικών για παράδειγμα, έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση, που η Nvidia αύξησε την παρ καρτών για mining που πολύ συχνά ήταν sold out.

Φαίνεται λοιπόν ότι και η Samsung προσπαθεί να μπει στο με την πολύ ισχυρών επεξεργαστών.Samsung

Μιλώντας στην TechCrunch, ένας εκπρόσωπος της Samsung επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει ASIC chips που είναι κατάλληλα για mining.

“Η Samsung ασχολείται επί του παρόντος με την κατασκευή chips κρυπτό-νομισμάτων,” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. “Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περαιτέρω λεπτομέρειες”.

Κορεάτικα τοπικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Samsung ολοκλήρωσε το σχέδιο της για την κατασκευή του ASIC chip το 2017 και άρχισε με την μαζική παραγωγή τον Ιανουάριο του 2018.

Επίσης, η Samsung φέρεται να έχει εξασφαλίσει μια σύμβαση με μια ανώνυμη Κινέζικη εταιρεία που ασχολείται με το Bitcoin mining, ενδεχομένως για την προμήθεια κατάλληλων chips.

Η Κορεάτικη εταιρεία φέρεται να πραγματοποιεί ήδη την μαζική παραγωγή chips 10-nanometer 16 Gb GDDR6 DRAM που μπορούν να κάνουν το mining των κρυπτονομισμάτων πολύ πιο αποτελεσματικό μέσω της κάρτας γραφικών.

Παρόλα αυτά μια πιθανή στροφή σε chips που θα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για να πραγματοποιούν mining θα μπορούσε να είναι μια νέα πηγή εσόδων για την εταιρεία, εφόσον το ενδιαφέρον είναι και συνεχίζει να παραμένει ισχυρό.

Η εταιρεία από τη Νότια Κορέα ανακοίνωσε επίσης την παραγωγή του octa-core επεξεργαστή Eyxnos 9810, ένα chip με χαρακτηριστικά AI και τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.9GHz.

WPA3: Πότε θα το δούμε στο Wi-Fi που χρησιμοποιούμε;

Call of Duty: WW2 πως σκοτώθηκε στην πραγματικότητα ένας αθώος

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).