Samsung Galaxy S9 διέρρευσε το βίντεο παρουσίασης

Galaxy S9: Η Samsung φέρεται να διέρρευσε “κατά λάθος” το βίντεο προώθησης του επερχόμενου Galaxy S9, πριν από την επίσημη παρουσία του στο MWC 2018 (Mobile World Congress).

Σύμφωνα με την εταιρεία το Samsung Galaxy S9 είναι ένα τηλέφωνο Android που επαναπροσδιορίστηκε για να δουλεύει πιο έξυπνα με περισσότερες δυνατότητες εντολών και την τεχνολογία Samsung DeX για εμπειρίες που έχουμε συναντήσει σε PC.Samsung Galaxy s9

Το Galaxy S9 θα φέρει επίσης την ανοιχτή τεχνολογία AR (Augmented Reality), κάτι που θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές και να τις προσαρμόζουν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Το Galaxy S9 είναι ανθεκτικό στο νερό με πιστοποίηση IP68, και είναι σχεδιασμένο από τη Samsung για να διατηρεί τα σας ασφαλή με την τελευταία του Samsung Knox.

Διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρχεται με ένα νέο χαρακτηριστικό που θα διαχωρίζει τα επιχειρηματικά από τα προσωπικά δεδομένα.

Με το Galaxy S9, η Samsung θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση Enterprise Edition με το Samsung Knox, που θα περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο κόσμος των επιχειρήσεων, όπως την αναβάθμιση firmware over-the-air, εκτεταμένη εγγύηση, καθώς και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Τα Galaxy S9 και S9+ θα παρουσιαστούν σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης unboxing, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές στις 16 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=DQBpW-zWMXY

Τι μπορεί να κάνει ένας ηλίθιος YouTuber για clicks;

Νέος νόμος Δικαίωμα στην επισκευή. Τι σημαίνει;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).