iTunes προσθήκη της εφαρμογής στο Windows Store

Πριν από ένα χρόνο περίπου, στο συνέδριο Build, η ανακοίνωσε ότι το iTunes της Apple θα κυκλοφορήσει μέσω του Windows Store πριν από το τέλος του 2017. Η ημερομηνία αυτή ήρθε και πέρασε χωρίς να το δούμε να συμβαίνει.

Όμως αργά χθες το βράδυ (στις 26 Απριλίου), χωρίς επίσημες ανακοινώσεις από τη Microsoft, το iTunes εμφανίστηκε στο Store της εταιρείας. iTunes

Είναι σημαντικό;

Η Microsoft φάνηκε να ενδιαφέρεται να προσθέσει το iTunes της Apple στο Store της για τους του Windows 10 S, καθώς αυτή η έκδοση (έκδοση τότε, σήμερα) των Windows μπορεί να τρέχει μόνο εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Store.
Η Microsoft έχει σχεδιάζει και προόριζε το Windows 10 S για φοιτητές ή όσους επιθυμούσαν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μεγαλύτερη . Για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω (ασφάλεια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας), οι χρήστες επιτρεπόταν να εγκαταστήσουν εφαρμογές μόνο από το Store της εταιρείας, και όχι τις εφαρμογές που γνωρίζουμε όλοι (win32).

Τώρα που η Microsoft ανακοίνωσε ότι η έκδοση S γίνεται “λειτουργία”, η προσθήκη του iTunes στο Store δεν ήταν ίσως και τόσο απαραίτητη.

Μερικοί χρήστες της Apple που χρησιμοποιούν τα Windows ήθελαν να δουν αυτή την στο Microsoft Store. Έτσι όπως φαίνεται η Microsoft, τους έκανε την χάρη…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).