Το όραμα του Satya Nadella

Ο νέος CEO της , συμμετείχε σαν διευθύνων σύμβουλος στη πρώτη του συνάντηση με αναλυτές την Πέμπτη για την παρουσίαση των οικονομικώς αποτελεσμάτων της εταιρείας. Η εταιρεία λογισμικού ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου 2014, και φάνηκε να ξεχωρίζει η ισχυρή ανάπτυξη στην κατηγορία των υπηρεσιών cloud.
Satya Nadella

Ο Satya Nadella ήταν ευτυχής να μιλήσει για τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα, και οι επενδυτές και οι αναλυτές ήταν ακόμα πιο πρόθυμοι να ακούσουν περισσότερα για τα σχέδιά του για το μέλλον της Microsoft, αναφέρει το .

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος επανέλαβε ότι στόχος του για τη Microsoft είναι να γίνει μια “mobile first” και “cloud first” εταιρεία, αλλά αυτή τη φορά, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι φράσεις. “Όταν μιλάμε για “mobile first”, εννοούμε πραγματικά την πρώτη κινητικότητα,” εξήγησε ο Satya Nadella και εννοεί φυσικά την κινητικότητα στις αγορές. “Πρόκειται για την προσφορά συσκευών στους καταναλωτές για μεγαλύτερη εμπειρία. Κάποιες δικές μας, κάποιες δεν θα είναι δικές μας, αλλά θα μπορούμε να τις τροφοδοτήσουμε με μοναδικό τρόπο.”

Για το cloud, ο Nadella έχει δεσμευτεί για συνεχιζόμενη αποστολή της εταιρείας, “ένα cloud για όλους και για κάθε συσκευή”. Αυτό φαίνεται να είναι εξαιρετικά απλό για την αποστολή της Microsoft, αφού ήδη σχεδόν ενας προσωπικός υπολογιστής σε κάθε γραφείο και σε κάθε σπίτι, τρέχει το λογισμικό της Microsoft.

Όσον αφορά τα , ο Nadella δήλωσε ότι τα σημεία επαφής των “mobile first” και “cloud first” σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε διαφορετικά τα Windows. “Αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε σαν μια οικογένεια, κάτι το οποίο δεν ίσχυε πριν”, δήλωσε ο Nadella.

Με άλλα λόγια, το όραμά του είναι για τη Microsoft είναι για να γίνει λιγότερο εξαρτημένη από μια κάθετη ανάπτυξη – και να είναι σε θέσει να λειτουργεί παράλληλα και με άλλα συστήματα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).