Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Review

H εταιρεία ασφαλείας Kaspersky με το Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 σκέφτηκε το αυτονόητο, πολλές συσκευές, μία εφαρμογή ασφαλείας. Αντί να πούμε αυτονόητο καλό θα ήταν να πούμε το επιθυμητό γιατί αυτονόητο μπορεί να είναι για αρκετούς από μας αλλά μερικές λανσάρουν μια εφαρμογή για κάθε συσκευή. Μία και μοναδική εφαρμογή λοιπόν, cross-platform μάλλον είναι νεωτερισμός συγκρίνοντας τη με τα παραδοσιακά προγράμματα antivirus που είναι μόνο για PC.
Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015
Η εγκατάσταση του προγράμματος θα είναι πολύ εύκολη ακόμα και για κάποιον που δεν ασχολείται με υπολογιστές. Το πρώτα θα ελέγξει αν το σύστημα σας είναι συμβατό, και εφόσον είναι θα προχωρήσει στην εγκατάσταση. Το σύστημα που δοκιμάσαμε την εφαρμογή ήταν Windows 7 πλήρες ενημερωμένο.

kaspersky install comp

 

kaspersky install 1

Αμέσως μετά θα σας ζητήσει ενεργοποίηση για να μπορέσει να κατεβάσει τις τελευταίες ενημερώσεις.

 

activation

kaspersky update

Το interface της εφαρμογής Kaspersky Internet Security, είναι απλό και αρκετά φιλικό. Υποστηρίζει σύμφωνα με την εταιρεία αλλά δεν έχουμε άποψη καθώς το σύστημα μας δεν έχει οθόνη αφής. kaspersky profil

Εκτός από την πρώτη οθόνη που δίνει την δυνατότητα Γονικού Ελέγχου του υπολογιστή, Σάρωσης, Ενημερώσεων και του “Safe Money” (θα το εξηγήσουμε παρακάτω) η εφαρμογή σας δίνει ορισμένα εργαλεία ασφαλείας πολύ εύχρηστα ακόμα και για αρχάριους .

kaspersky tools

Εικονικό πληκτρολόγιο, καραντίνα για μολυσμένα αρχεία και malware, σάρωση ευπαθειών, ρυθμίσεις στον browser σας, δυνατότητα δημιουργίας rescue disk, και προστασία από το cloud της εταιρείας. Η προστασία από το cloud είναι αρκετά εντυπωσιακή καθώς η εφαρμογή εμφανίζει αριθμούς που δείχνουν πόσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφαλείας που σας συνδέει με πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο.

kaspersky cloud

Το Privacy Cleaner θα φροντίσει εύκολα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων σαρώνοντας και αφαιρώντας cookies, caches, logs, και αποθηκευμένες ρυθμίσεις από websites. kaspersky privacy

Η εφαρμογή Kaspersky παραμένει ένα από τα καλύτερα προγράμματα antivirus της αγοράς. Η ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών ασφάλειας AV-Test δεν βρήκε σημαντικές διαφορές μεταξύ της έκδοσης 2014 του λογισμικού της Kaspersky και της έκδοσης του 2015. Να υπενθυμίσουμε ότι το 2014 η εφαρμογή έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τα αντίστοιχα προγράμματα άλλων εταιρειών.

av test

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η σουίτα ασφαλείας είναι ένα από τα ελαφρύτερα προγράμματα που έχουμε χρησιμοποιήσει στις δοκιμές μας. Δεν χρησιμοποιεί πόρους συστήματος ακόμα και όταν πραγματοποιεί σάρωση.

Το Safe Money τώρα. Μπορείτε να περάσετε στην εφαρμογή όλα τα urls που χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας. Paypal, διευθύνσεις τραπεζών κλπ, και το πρόγραμμα θα φροντίσει να είστε ασφαλείς. Πως; Ασφαλίζοντας τον browser σας.

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015

Από τη σελίδα της εταιρείας.

Κορυφαία προστασία για υπολογιστές, Mac και τηλέφωνα και tablet με Android

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, αγορές, περιήγηση ή συνομιλίες με φίλους, το Internet κρύβει τους ίδιους κινδύνους, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας. Καθώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποιούν όλο και πιο εξελιγμένες τεχνικές για να εξαπολύσουν επιθέσεις, είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύμα ιών, κλοπής στοιχείων ταυτότητας, απειλών κατά των παιδιών σας ή κλοπής των χρημάτων ή των τραπεζικών σας στοιχείων.

Με το Kaspersky Internet Security – Multi-Device, χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν, με μόνο μία άδεια χρήσης, και μπορείτε να προστατεύσετε σχεδόν κάθε συνδυασμό υπολογιστών, Mac, τηλεφώνων και tablet με Android.

Όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε όταν συνδέεστε στο Internet, οι βραβευμένες τεχνολογίες ασφάλειας της Kaspersky Lab διατηρούν εσάς, τα χρήματά σας, τις εμπιστευτικές πληροφορίες και τα παιδιά σας ασφαλή.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του δωρεάν προγράμματος περιήγησης Kaspersky Safe Browser – για iOS και Windows Phone – που σας βοηθά να παραμένετε ασφαλείς κατά την περιήγηση στο Internet από συσκευές iPhone, iPad ή Windows Phone.

Η άδεια χρήσης για ένα χρόνο και μια συσκευή κοστίζει €34.15 και για 5 συσκευές €70. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την τιμολόγηση από εδώ. Αν σας φαίνεται ακριβό, η λύση του απλού Anti-virus κοστίζει 25 ευρώ τον χρόνο για ένα PC, ή Mac.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).