Google: μπλοκ στο σεξουαλικό περιεχόμενο του Blogger

Η Google ετοιμάζεται να πατάξει το σεξουαλικό περιεχόμενο στην Blogger. Από τις 23 Μαρτίου, οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να μοιράζονται εικόνες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στη δημοφιλή πλατφόρμα της εταιρείας. blogger

Έτσι θα δούμε μεγάλα blogs που διαθέτουν περιεχόμενο τέτοιου είδους να γίνονται ιδιωτικά μετά την έλευση αυτής της ημερομηνίας. Αν δεν γνωρίζετε τα ιδιωτικά ιστολόγια είναι ορατά μόνο από τους ιδιοκτήτες τους και τους χρήστες με τους οποίους μοιράζονται το περιεχόμενο τους.

Αν έχετε σεξουαλικό περιεχόμενο πάνω στο Blogger, η Google συνιστά είτε να το αφαιρέσετε, ή να επισημαίνετε το ιστολόγιό σας σαν ιδιωτικό ή ακόμα και να κατεβάσετε το blog σας και να εξάγετε όλες τις δημοσιεύσεις με το Google Takeout.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία καθιστά μια πλήρη απαγόρευση του γυμνού περιεχομένου. Η Google αναφέρει ότι “μπορεί να κάνουμε εξαιρέσεις βάσει των καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών, πραγματικών ή επιστημονικών συλλογισμών ή όπου υπάρχουν και άλλα σημαντικά οφέλη για το κοινό από τη μη λήψη μέτρων για το περιεχόμενο.”

Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθεί να επιτρέπεται το γυμνό που παρουσιάζεται σε καλλιτεχνικά, εκπαιδευτικά, , ή επιστημονικά πλαίσια, ή όπου υπάρχουν σημαντικά οφέλη για το κοινό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).