ASUS ZenFone 2 στην τιμή των 269 €

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες για το νέο της ASUS 2 που ήθελαν τη νέα συσκευή να κυκλοφορήσει σύντομα και σε πολύ χαμηλή τιμή. Η ASUS κυκλοφόρησε σήμερα το τηλέφωνο στην χώρα κατασκευής της συσκευής, δηλαδή στην Ταϊβάν. asus zenfone 2

Η συσκευή ASUS ZenFone 2 διαθέτει μια οθόνη αφής 5,5 ιντσών, 4GB μνήμη RAM, και 32GB σκληρό δίσκο. Η έκπληξη όμως είναι η τιμή του νέου smartphone, που πωλείται για περίπου 285 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 269 €. Όσοι από εσάς συνηθίζετε να ψωνίζετε διαδικτυακά από Ασιατικές αγορές, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία, να το δείτε στα internetικά ράφια.

Η ASUS ανακοίνωσε και μια έκδοση των 64GB η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει αργότερα. Το κόστος αυτής της έκδοσης με 4GB μνήμη RAM, θα φτάνει τα 300 δολάρια ή τα 283 ευρώ.

Αυτό το μήνα, το ZenFone 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε πολλές άλλες αγορές Ταϊβάν. Οι επόμενες αγορές θα είναι η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη η Γαλλία.
Τον Απρίλη αναμένεται να εμφανιστεί στην Ινδία, την Ιταλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, ενώ η Βραζιλία θα δει την συσκευή τον Ιούνιο. Δεν υπάρχουν για την διαθεσιμότητα της συσκευής στην Ελληνική αγορά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).