Αποκλεισμός του Zoo.gr από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Το γνωστό σε όλους site παιχνιδιών Zoo.gr φαίνεται ότι δεν λειτουργεί, μέσω συνδέσεων του OTE, αυτή τη στιγμή. Ο αποκλεισμός της δημοφιλής ς φαίνεται να έγινε, για παραβιάσεις του νόμου περί τυχερών παιγνιδιών.zoo
Αν κάποιος προσπαθήσει να συνδεθεί θα δει το παρακάτω μήνυμα:

Με βάση απόφαση της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής “Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων” (Ε.Ε.Ε.Π.), ο ιστότοπος που επιχειρείτε να επισκεφθείτε έχει εγγραφεί στον κατάλογο εκείνων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια.
Κατά συνέπεια, με βάση την κείμενη νομοθεσία, η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό δεν επιτρέπεται.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/el

Η επίσημη ιστοσελίδα της ανεξάρτητης διοικητικής Αρχής «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), δεν δείχνει να αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αν αν κάποιος αναζητήσει τα blacklisted sites θα ανακαλύψει το zoo.gr στην θέση 455.

Δείτε το PDF από εδώ.

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι το πλαίσιο που ρυθμίζει την έντιμη διεξαγωγή παιχνιδιών και τους ελέγχους συμμόρφωσης στους κανόνες που διέπουν το υπεύθυνο παιχνίδι καθώς και για σχετικά με την προστασία των ανηλίκων και των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού από τον εθισμό στα παιχνίδια.

Προς το παρόν ο αποκλεισμός της ιστοσελίδας Zoo,gr έχει γίνει μόνο από τον OTE, και είναι ακόμα ορατή για χρήστες άλλων υπηρεσιών (Forthnet, Cyta). Λόγω όμως του ότι η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, αφορά όλους τους παρόχους στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι σύντομα η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη από όποια εταιρεία παροχής Internet και αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Φυσικά καθώς η σελίδα συνεχίζει να λειτουργεί και ο αποκλεισμός είναι σε τοπικό επίπεδο, όσοι χρησιμοποιούν DNS της , VPN, ή το TOR, μπορούν ακόμα να συνδεθούν.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. kai oloi emeis poy den plirwname gia na paiksoyme kai paizame kseri ,den einai adiko na mhn exoyme prosvasi epeidi exoyme ote syndesi ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).