Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy S6 edge Limited Edition, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτή την εβδ. Ξεκινώντας από αύριο 27η Μαΐου, το Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition θα αρχίσει να πωλείται στη Νότια Κορέα, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition

Σύμφωνα με τη Samsung, το smartphone θα περιλαμβάνει όπως λέει και η ονομασία ένα Iron Man theme, ασύρματη φόρτιση, καθώς και ένα διαφανές κάλυμμα.

To Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Samsung και της Marvel.

Είναι αφιερωμένο στους φίλους της Samsung και της Marvel, οι οποίοι μπορούν πλέον να έχουν μια συσκευή themed με την πιο πρόσφατη ταινία της Marvel, Avengers: Age of Ultron.

Όπως φαίνεται η “νέα” συσκευή δεν θα έχει πολλές διαφορές από το κανονικό μοντέλο. Το κουτί συσκευασίας πάντως σίγουρα αλλάζει καθώς έχει σχέδια του Iron Man.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε το ίδιο high-end smartphone με μια οθόνη 5.1-ιντσών Super AMOLED curved edge που υποστηρίζει Quad στα 2560×1440 pixels.

Ο του θα είναι ένας octa-core Exynos 7420, χρονισμένος στα 2.1GHz με μια  processing unit Mali-T760MP8. Η RΑΜ είναι στα 3GB.

Το Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition θα είναι διαθέσιμο μόνο με 64GB χώρο αποθήκευσης. Αρκετά σημαντικό, γιατί η συσκευή δεν διαθέτει υποδοχή ς microSD για επέκταση μνήμης.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η συσκευή απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων που διαθέτουν τα χρήματα αλλά και τη λόξα…

https://www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).