WWDC 2015: Η Apple ανακοίνωσε το iOS 9 με μια πολύ πιο έξυπνη Siri

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της κινητό λειτουργικό σύστημα. Το iOS 9, προσθέτει μερικές διορθώσεις σταθερότητας, απόδοσης, προστασίας της ιδιωτικής ζωής, και φέρνει μια πολύ πιο έξυπνη προσωπική βοηθό (Siri).

Ο Craig Federighi της Apple που έκανε την παρουσίαση ανέφερε ότι η Siri μπορεί να μάθει τις συνήθειες σας, και να τις προσαρμόσει στις εφαρμογές σας. Θα γνωρίζει πότε δεν είστε στην δουλειά σας και τθα σας παρουσιάζει στην οθήνη την εφαρμογή του τηλεφώνου σας.wwdc 2015 ios 9

Η προσωπική βοηθός Siri θα μπορεί να ανιχνεύσει αν ταξιδεύετε και θα σας παραδώσει αυτόματα πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Η Apple έκανε επίσης ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στην εφαρμογή Χάρτες στο iOS 9. Έχει προσθέσει διαδρομές των μέσων μαζικής μεταφοράς, και χρόνους άφιξης, αλλά σε περιορισμένες χώρες για αρχή (Η δεν συμπεριλαμβάνεται).

Βελτιώθηκε επίσης η αναζήτηση στο iOS 9 (όπως και στο OS X) και πλεον θα εμφανίζει πληροφορίες από  εφαρμογές της συσκευής.

Το νέο λειτουργικό σύστημα προσθέτει μερικές χρήσιμες λειτουργίες για το iPad. Για παράδειγμα, με το χαρακτηριστικό Quicktype, μπορείτε να πιέσετε δύο δάχτυλα στην και η οθόνη σας θα γίνει όλη ένα touchpad.

Η Apple πρόσθεσε επίσης στο iPad με λειτουργία split-screen.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τώρα μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη σας έτσι ώστε δύο εφαρμογές που τρέχουν ταυτόχρονα με πλήρη έλεγχο multi-touch.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).