Η Adobe διέθεσε 4 νέες εφαρμογές CC για Android

Η Adobe αφαίρεσε τον περασμένο μήνα την εφαρμογή του Photoshop Touch στο Google και υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει νέες εφαρμογές και υπηρεσίες για όσους θέλουν επαγγελματικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να επεξεργαστούν φωτογραφίες απευθείας από τα smartphones – τους.Adobe Photoshop Mix

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν κυκλοφόρησε μία, αλλά τέσσερις εφαρμογές για Android που επικεντρώνονται στο σχεδιασμό γραφικών και επεξεργασίας φωτογραφιών.

Και οι τέσσερις είναι διαθέσιμες για μέσω του Google Play Store δωρεάν, αλλά μόνο αν είστε συνδρομητής του CC της Adobe. Ας τις δούμε αναλυτικότερα.

Το Αdοbe Photoshop Mix , επιτρέπει στους χρήστες να κόψουν και να συνδυάσουν εικόνες που παίρνουν με τα τηλέφωνά τους, να κάνουν αλλαγές στα χρώματα και να τις βελτιώσουν.

Το Αdοbe Shape CC είναι άλλη μία νέα Android εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράψουν γρήγορα και να μετατρέψουν εικόνες σε διανυσματικά γραφικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Adοbe Illustrator CC ή στο Αdοbe Photoshop CC.

Επόμενο στη σειρά, είναι το Αdοbe Brush CC με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας ή τα γραφικά σας σε βούρτσες υψηλής ποιότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Αdοbe Photoshop CC ή Illustrator CC.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Αdοbe Color CC που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν χρώματα για να δημιουργήσουν θέματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε Αdοbe desktop εφαρμογές όπως Illustrator, InDesign και Photoshop.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).