Android N Developer Preview 3

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την τρίτη έκδοση προεπισκόπησης (Android N Preview 3) για προγραμματιστές του Android Ν. Η νέα έκδοση είναι η πρώτη που μπορεί να ονομαστεί “beta- candidate.”

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση προεπισκόπησης από τη διεύθυνση developer.android.com/preview.

Οι εικόνες θα πρέπει να εμφανιστούν σύντομα για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές: Nexus 5Χ, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus 9 LTE, Nexus Player, General 4G, και Pixel C.Android N Developer Preview 3

Η Google κυκλοφόρησε το πρώτο Android N developer preview το Μάρτιο και τη δεύτερη προεπισκόπηση τον Απρίλιο. Τα τελευταία χρόνια, η Google παρουσίαζε την επόμενη έκδοση του Android και κυκλοφορούσε τη συνοδευτική προεπισκόπηση για τους προγραμματιστές στο I/O developer conference. Όμως με το Android Ν, η εταιρεία άλλαξε κάπως τη σειρά, αφού το διέθεσε πολύ νωρίτερα, πριν το I/O 2016 και ήδη βρίσκεται στην τρίτη έκδοση προεπισκόπησης.

Η νέα έκδοση του Android N περιλαμβάνει φυσικά όλα αυτά που υπήρχαν στις δύο πρώτες προεπισκοπήσεις, αλλά και μερικά άλλα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ένα από αυτά είναι και η λειτουργία VR Mode, που φέρνει βελτιώσεις απόδοσης, μαζί με ένα ενιαίο ρυθμιστικό για την απόδοση και την πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό core CPU.

Η λειτουργία VR θα επιτρέπει στις εφαρμογές να επωφεληθούν από ένα ομαλό head-tracking, στερεοφωνικές ειδοποιήσεις και χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση για τα γραφικά.

Η Google αναφέρει ότι αυτή η προεπισκόπηση φέρνει τη λανθάνουσα κατάσταση motion-to-photon για το Nexus 6P σε λιγότερο από 20 ms, η οποία είναι “η αναγκαία ταχύτητα για να αισθανθεί ο χρήστης τη βύθιση και να νιώσει σαν να είναι πραγματικά σε άλλο τόπο.”

 

Android N developer preview

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).