Wikileaks: Διαθέσιμα χιλιάδες e-mail του Τούρκικου AKP

Το Wikileaks κυκλοφόρησε την πρώτη παρτίδα χιλιάδων ιδιωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν αποσταλεί από ανώτερα στελέχη του κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας.

Η διαρροή έρχεται σαν απάντηση στις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιεί η κυβέρνηση του προέδρου Recep Tayyip Erdoğan στην πολιτική, στρατιωτική, και εκπαιδευτική σκηνή της χώρας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης εβδομάδας.wikileaks akp

“Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα χρησιμοποιούνται κυρίως για την αντιμετώπιση του , και όχι πολύ ευαίσθητων εσωτερικών θεμάτων.

“Το υλικό ελήφθη μια εβδομάδα πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος. Ωστόσο, το WikiLeaks προχώρησε στην δημοσίευση του σαν απάντηση στις εκκαθαρίσεις μετά το πραξικόπημα της κυβέρνησης. Επαληθεύσαμε το υλικό και την πηγή, και δεν συνδέεται, με οποιονδήποτε τρόπο, με την απόπειρα πραξικοπήματος, σε αντίπαλο πολιτικό κόμμα ή κατάσταση. ”

Οι εντάσεις παραμένουν σε υψηλά επίπεδα στην Τουρκία, καθώς η κυβέρνηση έχει συλλάβει δεκάδες χιλιάδες αξιωματούχους του στρατού, εκπαιδευτικών και των άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Η Τουρκία έχει απαγορεύσει να γίνονται ισλαμικές κηδείες στους νεκρούς οπαδούς του πραξικοπήματος και προειδοποίησε τους ιμάμηδες να μην πραγματοποιήσουν τελετές.

https://wikileaks.org/akp-emails/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).