Google: Τα Pixel και Pixel XL είναι εδώ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Google παρουσίασε σήμερα τα δύο νέα smartphones της που είχαμε ακούσει από δίαφορες φήμες στο διαδίκτυο στο “October 4 hardware event“: Τα Pixel και Pixel XL είναι εδώ, διαθέσιμα για προ-παραγγελίες από σήμερα, και σύμφωνα με την είναι τα πρώτα τηλέφωνα που “σχεδιάστηκαν μέσα και έξω από την Google.”

Ακριβώς όπως και με τις συσκευές Nexus το hardware δεν είναι συνήθως το μεγάλο ατού των τηλεφώνων (αν και μια 15-λεπτη δίνει έως και 7 ώρες διάρκεια ζωής στην μπαταρία).

Είναι το λογισμικό: Οι συσκευές έρχονται με το Google Assistant όπου κι αν είστε στο τηλέφωνο. Τα δύο Pixels είναι τα πρώτα τηλέφωνα με το Google Assistant, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί του home ή με το γνωστή φωνητική εντολή “OK, Google”.
google-pixel

Τα δύο Pixels έρχονται με Android Nougat, που μπορεί να λάβει όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια επανεκκίνηση της συσκευής και θα έχετε την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί. Οι δύο τελευταίες εφαρμογές της Google, Allo και Duo έρχονται προεγκατεστημένες.

Και οι δύο Pixels τρέχουν με quad-core χρονισμένους στα 2.15GHz, στα 64-bit, με 4GB RAM και 32 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτουν μια κύρια κάμερα στα 12.3MP, και μια 8MP μπροστά. Στην κορυφή θα βρείτε μια υποδοχή ακουστικών, ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, και μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος. Οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών είναι στο μέγεθος, αφού η είναι 5-ιντσών έναντι 5,5 ιντσών, και η μπαταρία στα 2770mAh έναντι 3450mAh.

Το Live Cases θα είναι διαθέσιμο και στα δύο τηλέφωνα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε εικόνες από το Google Earth και το Google Trends.

Η Google παρουσίασε την πίσω κάμερα των συσκευών χαρακτηρίζοντάς την σαν την “καλύτερη κάμερα για smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ.” Αυτό θα το δούμε φυσικά.gp

Με τα smartphones Pixel, η Google αντικαθιστά ουσιαστικά την Nexus, ή τουλάχιστον τη θέτει σε αναμονή μέχρι το επόμενο έτος. Το λογότυπο των Ρixels “G” προσπαθεί μάλλον να κάνει την διαφορά, αν και η συσκευή εξακολουθεί να θυμίζει την εμφάνιση και την αίσθηση των Nexus.

Τα Ρixels κατασκευάστηκαν από την HTC και σε αντίθεση για τα τηλέφωνα Nexus, δεν θα δείτε το λογότυπο της εταιρείας σε αυτές τις συσκευές.

Στις ΗΠΑ, τα Pixels θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για την Verizon σε εκδόσεις Really Blue, Very Silver και Quite Black και θα διατίθενται προς πώληση από το Google Store, για 649 δολάρια. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης:

https://www.youtube.com/watch?v=Rykmwn0SMWU

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).