Kaspersky Free κυκλοφορεί δωρεάν σε παγκόσμιο επίπεδο

Kaspersky Free, ναι καλά διαβάσατε: Η εταιρεία ασφαλείας Kaspersky μόλις ανακοίνωσε ένα antivirus που ονομάζεται Kaspersky Free. Η νέα εφαρμογή συνοδεύεται από το βασικό πακέτο χαρακτηριστικών για την αποτροπή του κακόβουλου λογισμικού και την προστασία του υπολογιστή σας.

Το Kaspersky Free έχει ήδη δοκιμαστεί ήδη σε διάφορες αγορές, (Ρωσία, Ουκρανία,Κίνα και Σουηδία) χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η Ρώσικη εταιρεία δήλωσε ότι τα που είχαν από τους ήταν εξαιρετικά θετικά, υποδεικνύοντας ότι απαιτείται παγκόσμια κυκλοφορία.Kaspersky Free

Ωστόσο, το ντεμπούτο του νέου freeware antivirus θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, τον Ιούλιο στις μεγαλύτερες παγκόσμιες αγορές, ΗΠΑ, Καναδάς και Καζακστάν, ενώ όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία θα αποκτήσουν το λογισμικό ασφαλείας τον Οκτώβριο.

“Με αυτή την πρακτική το Kaspersky Free θα εγκατασταθεί φορές, κάνοντάς την εφαρμογή να ξεπεράσει σημαντικά το μερίδιό μας στην αγορά. Όχι ότι το αυξανόμενο μερίδιο είναι ο στόχος μας. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το συνολικό επίπεδο προστασίας στο Διαδίκτυο” εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρείας Eugene Kaspersky.

Η πλειοψηφία των χρηστών μπορεί ήδη να κάνει λήψη της αγγλικής έκδοσης του Kaspersky Free σήμερα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να αποκτήσετε τις βασικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης μηχανής προστασίας από ιούς, για να σαρώσετε τοπικά αρχεία, anti-virus στο διαδίκτυο για να παρακολουθείτε την κυκλοφορία ιστού, δέσμες ενεργειών και άλλες online απειλές, Κακόβουλα και προσπάθειες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) και antivirus αλληλογραφίας που βοηθάει στον αποκλεισμό των απειλών που συνήθως διαδίδονται μέσω email

Όλα τα άλλα εργαλεία, όπως το τείχος προστασίας, η ιδιωτική περιήγηση και ο έλεγχος εφαρμογών, είναι διαθέσιμα μόνο ως μέρος του Kaspersky Internet Security.

Η Kaspersky αναφέρει ότι το δωρεάν antivirus του είναι πολύ ελαφρύ για τους πόρους του συστήματος και ταχύτερο από τα άλλα τα ασφαλείας του, επειδή δεν έχει τόσες ενσωματωμένες λειτουργίες. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αν και σας ζητείται να αγοράσετε ολόκληρο το Kaspersky Internet Security εάν ​​θέλετε περισσότερες λειτουργίες.

Χωρίς αμφιβολία, το Kaspersky Free θα είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος σε δημοφιλή δωρεάν προϊόντα προστασίας από ιούς, όπως το Avast, αλλά ο μεγαλύτερος στόχος για τη ρωσική εταιρεία φαίνεται να είναι το Windows Defender.

https://www.kaspersky.com/free-antivirus

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).