Samsung Galaxy επιζεί από πτώση από αεροπλάνο ενώ τράβαγε βίντεο

Ένας άνδρας στο Τένεσι Αμερικής κατέγραφε την πτήση του με με ένα Samsung S5. Το του έφυγε από τα χέρια και ξαναβρέθηκε σώο στο έδαφος να συνεχίζει την καταγραφή βίντεο, σαν να μην συνέβει τίποτα.

Samsung

Ο Μπλέικ Χέντερσον βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο και κατέγραφε κάποια πλάνα βίντεο από ένα άλλο αεροπλάνο που πετούσε δίπλα του με το κινητό του τηλέφωνο, ένα Samsung Galaxy S5. Το τηλέφωνό του μετά από αναταράξεις ξαφνικά αναρροφήθηκε από το παραθυράκι του αεροπλάνου και πετάχτηκε έξω. Κάνοντας μία ελεύθερη από τα περίπου 300 μέτρα, έπεσε στο έδαφος σε ένα σωρό από φύλλα χωρίς να πάθει τίποτα και συνέχισε να βιντεοσκοπεί.

Το τηλέφωνο βρέθηκε σε κάποια αυλή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος έκπληκτος παρατήρησε ότι μόλις βρήκε ένα τηλέφωνο το οποίο ήταν κανονικά σε και μάλιστα τραβούσε βίντεο.

Ενδιαφέρον είναι ο διάλογος που μαγνητοσκοπήθηκε κατά την ανεύρεσή του.
“Oυπς. Εδώ είναι το τηλέφωνό σας”, λέει η πρώτη φωνή στο βίντεο.
“Αυτό δεν είναι το τηλέφωνό μου!” λέει ο άνδρας που εργαζόταν στην αυλή του σπιτιού του. “Το δικό μου είναι στην τσέπη μου. Αυτό βιντεοσκοπεί επίσης…”

Η σύζυγος του ανθρώπου, στη συνέχεια, κοίταξε μέσα από φωτογραφίες και τα βίντεο του τηλεφώνου, είδε τα πλάνα του αεροπλάνου, και τελικά κατάφερε να καλέσει τον Χένστερσον και να το παραδώσει.

Ο ανιψιός του Χέντερσον, Ρόμπερτ Ράιαν, δημοσίευσε την ιστορία καθώς και όλο το βίντεο, χωρίς κοψίματα, διάρκειας 11,5 λεπτών. Εσείς παρακάτω μπορείτε να δείτε μία περίληψή της περιπέτειάς του διάρκειας 1,48 λεπτών.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).