Google Earth Pro v7.3.1 full installers για όλες τις πλατφόρμες

Google Earth Pro v7.3.1: Αποκτήστε μια νέα προοπτική του κόσμου, καθώς εξερευνάτε την υδρόγειο. “Πετάξτε” πάνω από αξιοθέατα και πόλεις όπως το Λονδίνο, το και η Ρώμη με την εκπληκτική λειτουργία 3D, και, στη συνέχεια, “κάντε μια βουτιά”, για να τα δείτε από κοντά με το Street View.

Δείτε τον κόσμο από νέα οπτική γωνία με το Voyager, το οποίο σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες από το Sesame Street, το BBC Earth, η NASA και πολλά άλλα.Google Earth Pro

Η δημιουργία ενός τρισδιάστατου, ακριβούς μοντέλου του πλανήτη μας, το οποίο συνδυάζει δορυφορικές εικόνες, αεροφωτογραφίες τοπικές φωτογραφίες και το Street View, μαζί με πολλές τοπογραφικές πληροφορίες, και κτίρια που παρουσιάζονται με ακρίβεια κάνουν το Google Earth ένα μέρος που μπορεί να σπαταλήσετε ατέλειωτες ώρες.

Το Google Earth μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα εργαλείο χαρτογράφησης και χρησιμοποιείται από πανεπιστήμια για να βοηθήσει στην δημιουργία τοπο χαρτών και απεικόνιση δεδομένων σε επιστήμες όπως η γεωλογία, η γεωγραφία, μετεωρολογικά δεδομένα, και πολλά άλλα.

Το γεγονός ότι μόνο το Street View δημιουργήθηκε από την οδήγηση ειδικών αυτοκινήτων εξοπλισμένων με κάμερα σε 5.000.000 μίλια δρόμων σε 3.000 πόλεις και σε 39 , είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα.

Με μια συνεχώς αυξανόμενη βιβλιοθήκη φωτογραφιών, αλλά και με πολύ περισσότερα στοιχεία (για τη ρύπανση του αέρα), για να μην αναφέρουμε τις εκατοντάδες των αρχείων από κυβερνήσεις, και επιστημονικά ιδρύματα, το Google Earth γίνεται όλο και μεγαλύτερο και πιο λεπτομερές.

Παρακάτω υπάρχουν οι installers για την τελευταία έκδοση PRO.

Οι εκδόσεις Pro πριν από το Google Earth 6.0 δεν υποστηρίζονται. Από την έκδοση Google Earth Pro 7.1.5 και μετά θα χρειαστείτε ένα license key.

Αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε το email σας, και το κλειδί GEPFREE για να πραγματοποιήσετε sign in.

Google Earth Pro Έκδοση v7.3.1

Cloud : Αποθήκευση online ή ασφαλή αποθήκευση;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).