Mike Hughes: Ο υποστηρικτής της επίπεδης Γης εκτοξεύει πύραυλο

Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της επίπεδης Γης, ο Mike , όχι μόνο επιμένει ότι η Γη είναι επίπεδη, αλλά υποστηρίζει ότι μπορεί να το αποδείξει, εκτοξεύοντας ένα δικό του πύραυλο και λαμβάνοντας της Γης.

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά, και το έκανε. Εκτόξευσε έναν ατμοκίνητο (!!!) πύραυλο κοντά στο Amboy της Καλιφόρνιας, ο οποίος ανέβηκε περίπου 570 μέτρα (1.875 πόδια) πριν πέσει στην έρημο Mojave.

Η αρχική της πτήσης προέβλεπε να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2017, αλλά αναγκάστηκε να αναβάλει την εκτόξευση πολλές φορές λόγω ενός συνδυασμού νομικών προβλημάτων (το αντίστοιχο υπουργείο δεν του επέτρεπε να εκτοξεύσει έναν πύραυλο από δημόσιο έδαφος) και μηχανικών προβλημάτων. Τελικά η εκτόξευση έγινε από ιδιωτική γη που παρείχε ιδιοκτήτης της ς Amboy βάζοντας τον πύραυλο να κοιτάει με τέτοια γωνία ώστε να βεβαιωθεί ότι θα προσγειωθεί επίσης σε ιδιωτική έκταση.

Ο Hughes ελπίζει να πετάξει πολύ ψηλότερα έναν δεύτερο πύραυλο την επόμενη φορά. Ο στόχος του είναι να φτιάξει μία ρουκέτα που θα πιάσει σε υψόμετρο τα 110 χιλιόμετρα (68 μίλια) όπου αρχίζει το διάστημα. Αν όλα καλά σύμφωνα με το σχέδιο, αυτό θα γίνει τον Αύγουστο.

Κατά τα άλλα, ο Άλμπερτ Αϊστάιν είχε πει κάποτε: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

3 Comments

Leave a Reply
    • Ίσως και να είναι κάποιου άγνωστου, παρόλα αυτά το νόημά του παραμένει ακλόνητη αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).