YouTube: διαχείριση του βίντεο με συντομεύσεις πληκτρολογίου

Μπορείτε να προχωρήσετε εύκολα ένα βίντεο του YouTube σε συσκευές με iOS αλλά και αγγίζοντας την μια πλευρά της ς σας. Οι επιλογές μπροστά και πίσω σε αυτές τις συσκευές είναι περιορισμένες, επειδή σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μόνο 10 .
Ο συγκεκριμένος περιορισμός είναι αποτέλεσμα της συσκευής που χρησιμοποιείτε, επειδή η οθόνη σας δεν έχει χώρο για πάρα πολλούς ς όταν το μεγαλύτερο μέρος της χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής του βίντεο. YouTube

Η web του YouTube είναι πολύ πιο ευέλικτη και μπορείτε πολύ πιο εύκολα να προχωρήσετε ένα βίντεο με συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου δεν σας περιορίζουν στην προώθηση του βίντεο ανά 5 ή 10 δευτερόλεπτα. Αντίθετα μπορείτε να προχωρήσετε στο 10%, 20%, 30% … 90% του βίντεο. Το γεγονός κάνει το χειριστήριο του πληκτρολογίου πολύ χρήσιμο ειδικά αν το βίντεο που παρακολουθείτε είναι μεγάλο.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου λειτουργούν μόνο όταν αναπαράγεται ένα βίντεο του YοuTube. Είναι τα αριθμητικά πλήκτρα που βρίσκονται στην κορυφή του πληκτρολογίου σας. Έτσι αν πατήσετε το πλήκτρο 1 πλήκτρο, το βίντεο θα προχωρήσει στο 10%. Ομοίως, τα πλήκτρα 2, 3, 4, … 9 θα σας πάνε στο 20%, 30%, 40%, … 90% του βίντεο αντίστοιχα.

Εάν δεν επιθυμείτε την συγκεκριμένη μέθοδο με τα ποσοστά, και χρειάζεστε μια προώθηση (ή και πίσω) σε απόλυτο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα με τα βελάκια αριστερά και δεξιά για να προωθήσετε ή να γυρίσετε πίσω το βίντεο για πέντε δευτερόλεπτα.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι αρκετά αξιόπιστες, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά σε ένα βίντεο, δηλαδή εάν πατήσετε το πλήκτρο 3 για να παραλείψετε το 30% του βίντεο, δεν θα μπορείτε να το πατήσετε ξανά για να παραλείψετε το επόμενο 30%. Μόλις προχωρήσετε μπροστά, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου δεν θα επαναφέρουν τη διάρκεια του βίντεο. Λειτουργούν όμως σε σχέση με το μέγεθος που απομένει.

Τα αριθμητικά πλήκτρα λειτουργούν μόνο σε προς μία κατεύθυνση. μπορείτε να πάτε μπροστά, αλλά όχι πίσω. Εάν πρέπει να προχωρήσετε το βίντεο προς τα πίσω, χρησιμοποιήστε το αριστερό βελάκι για να γυρίσετε το βίντεο πίσω κατά πέντε δευτερόλεπτα.
_______________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).