Οι πρώτες ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας είναι γεγονός

Πέντε χρόνια μετά τις πρώτες υπογραφές από τον κυβερνήτη της ς Jerry Brown, οι νέες ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας εμφανίστηκαν τελικά στους δρόμους. Σύμφωνα με το The Sacramento Bee, οι νέες πινακίδες άρχισαν να κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, και δεν είναι καθόλου μα καθόλου φθηνές.

Οι αυτοκινητιστές που επιλέγουν να αγοράσουν τις ψηφιακές πινακίδες μπορούν να καταγράψουν τα οχήματά τους ηλεκτρονικά και να μην χρειάζεται να κολλάνε αυτοκόλλητα για τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο. Οι ψηφιακές πινακίδες διαθέτουν chip υπολογιστών, μπαταρίες και ασύρματα συστήματα επικοινωνίας. Θα μπορούν επίσης να εμφανίζουν προσωπικά εάν βέβαια το επιτρέψουν οι αρχές.ψηφιακές πινακίδες

Οι αντιπρόσωποι (ιδιώτες) αναμένεται να διαθέτουν τις πινακίδες για 699 δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πληρώνουν επίσης και μια μηνιαία προμήθεια 7 δολαρίων. Οι ψηφιακές πινακίδες θα επιτρέπονται μόνο στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ένας εκπρόσωπος της πολιτείας δήλωσε ότι υπάρχουν μόνο 116 οχήματα με ψηφιακές πινακίδες αυτή τη στιγμή. “Σκοπός του πιλοτικού προγράμματος είναι να προσδιοριστούν και να αναλυθούν τα πιθανά οφέλη, οπότε βρισκόμαστε ακόμα σε φάση αξιολόγησης.”

Όπως συμβαίνει με όλες τις νέες τεχνολογίες, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η πειρατεία φαίνεται να ανησυχούν πολύ τις Αρχές. Η ικανότητα εντοπισμού θέσης ενός οχήματος με το επικοινωνίας των ψηφιακών πινακίδων μπορεί να είναι ιδανική για τους ιδιοκτήτες πολλών αυτοκινήτων, αλλά για τους μεμονωμένους οδηγούς, το χαρακτηριστικό μπορεί να γίνει εφιάλτης.

Δείτε το βίντεο

___________________________

eRoadArlanda: δρόμος στη Σουηδία φορτίζει αυτοκίνητα εν κινήσει

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).