Windows 10 April 2018 Update KB4284835 γιατί πρέπει να αναβαθμίσω;

Η Microsoft διέθεσε μια νέα παρτίδα αθροιστικών ενημερώσεων για όλα τα Windows που υποστηρίζονται μέσω του Patch Tuesday, και το νέο April 2018 Update δεν έμεινε εκτός.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Windows 10 April 2018 Update είναι η KB4284835 και ανεβάζει την έκδοση του του build στον αριθμό 17134.112.

Tip: Αυτός ο αριθμός σας επιτρέπει να ελέγξετε αν η ενημέρωση έχει εγκατασταθεί σωστά ή όχι. Για να το κάνετε πιέστε μαζί τα δύο πλήκτρα Win + R και στη συνέχεια πληκτρολογήστε winver. Ελέγξτε τον αριθμό έκδοσης που θα εμφανιστεί. Αν είναι ο ίδιος με τον παραπάνω, η ενημερωμένη έκδοση εγκαταστάθηκε σωστά.
Windows 10

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρέχει βελτιώσεις ασφαλείας και μη, και παρακάτω θα δούμε αναλυτικά γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε την KB4284835.

Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει βελτιώσεις στην ασφάλεια στις εφαρμογές Microsoft Edge και Explorer. Διορθώσεις ασφαλείας υπάρχουν και για το Windows Kernel, Scripting engine αλλά και σε στοιχεία Γραφικών. Αυτός είναι ένας και από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση το συντομότερο δυνατό, καθώς προσφέρει περισσότερη ασφάλεια κλείνοντας τρωτά του λειτουργικού.

Η Microsoft φέρεται να διόρθωσε επίσης και ένα πρόβλημα που προκαλεί την εκκίνηση συστημάτων με μια μαύρη οθόνη μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 April 2018 Update. Σύμφωνα με την :

Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκαλούσε την εκκίνηση του συστήματος σε μια μαύρη οθόνη. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι προηγούμενες ενημερωμένες εκδόσεις της έκδοσης Creators Update δεν ήταν συμβατές με συγκεκριμένες εκδόσεις tune-up utilities του PC μετά την εγκατάσταση.

ή στα Αγγλικά:

Addresses an issue that caused the system to start up to a black screen. This issue occurs because previous updates to the Spring Creators Update were incompatible with specific versions of PC tune-up utilities after installation.

Παραθέτουμε το Αγγλικό και το μεταφρασμένο κείμενο για να δείτε ότι η Microsoft μας δίνει το λόγο αποτυχίας της εγκατάστασης, χωρίς ουσιαστικά να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για αποτυχημένες εγκαταστάσεις της ενημερωμένης έκδοσης KB4284835, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα.

_______________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).