Nikon Mirrorless designs με αισθητήρες full-frame: Βίντεο

Nikon Mirrorless: Οι πιο συναρπαστικές ανακοινώσεις στον κόσμο της φωτογραφίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών επιμένουν σε νέα χαρακτηριστικά:

Mirrorless designs που καθιστούν την κάμερα πολύ μικρότερη και ελαφρύτερη από ότι θα ήταν, και ένα full-frame αισθητήρα που θα μπορεί να παράγει τις καλύτερες δυνατές . Nikon Mirrorless

Φυσικά οι πιο συναρπαστικές είναι εκείνες που φέρουν και τα δύο χαρακτηριστικά, όπως η X1D της Hasselblad ή η A7 III της Sony.

Η Nikon παρακολουθεί την τάση, και χωρίς να ανακοινώσει τίποτα ετοιμάζεται να διαθέσει τη δική της mirrorless φωτογραφική στις 23 Αυγούστου 2018.

Η teaser ιστοσελίδα της εταιρείας δημοσίευσε ένα από τα τέσσερα βίντεο για το επερχόμενο λανσάρισμα μιας (ή περισσοτέρων) Nikon Mirrorless ς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ένα κομμάτι από το soundtrack του Interstellar. Η Nikon υπόσχεται ότι ο νέος φακός θα είναι “μια απάντηση στις προκλήσεις του μέλλοντος”.

Προφανώς, με ένα νέο mount και ένα νέο σύστημα, η Nikon υπόσχεται νέους φακούς Nikkor σχεδιασμένους ειδικά για αυτή την mirrorless κάμερα με full-frame αισθητήρα. Ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα της Nikon για τα άλλα τέσσερα βίντεο teasers της επερχόμενης, ή επερχόμενων Nikon Mirrorless που θα εμφανιστούν τις επόμενες 18 ημέρες.
____________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).