MandalaGaba : Δημιουργήστε online σχέδια Mandala

Το MandalaGaba είναι ένας ιστότοπος, χωρίς διαφημίσεις, όπου ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει, αποθηκεύσει, μοιραστεί και συνεργαστεί για να δημιουργήσει mandalas και ψηθιδωτά.

MandalaGaba

Πρόκειται για ένα χαλαρό ιστότοπο που μπορείτε με την χρήση του ποντικιού σας ή του δακτύλου σας σε αφής, να δημιουργήσετε ένα σχέδιο mandala (συγχωρήστε μας την αγγλική ορολογία αλλά δεν βρήκαμε την αντίστοιχη λέξη στα Ελληνικά, όσο και να ψάξαμε στο διαδίκτυο. Η λέξη είναι ίσως η πιο κοντινή).

Το MandalaGaba είναι ένας ιστότοπος που μπορείτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο παίζοντας με τα σχήματα, τα , τις γραμμές και άλλα εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα mandala ή tesselation.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, βλέπετε μια σελίδα με σταθερό χρώμα φόντου, καθώς και κάποιες γραμμές στο υπόβαθρο. Μετακινώντας το ποντίκι ή το δάκτυλό σας στην οθόνη θα σχεδιάσετε γραμμές που θα κάνουν σχήματα και μοτίβα. Μπορείτε να ξεκινήσετε από οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη και να μετακινήσετε το ποντίκι σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων κυών κινήσεων. Η μετακίνηση του ποντικιού ή της οθόνης αφής σε οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς να σηκώσετε τον κέρσορα ή το δάκτυλό σας από τη σελίδα, δημιουργεί διαφορετικούς τύπους γραμμών και μοτίβων.

Στα αριστερά είναι διάφορα εργαλεία όπου επιλέγετε τύπο γραμμής, γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα, πάχος γραμμής, και πολλά άλλα. Υπάρχει μια προτεινόμενη παλέτα χρωμάτων.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, δημιουργείται μια μοναδική διεύθυνση URL. Μέσα από αυτήν την μοναδική URL διεύθυνση μπορείτε να αποθηκεύσετε τις δημιουργίες σας, να την μοιραστείτε ή να δώσετε σε κάποιον τρίτο τη διεύθυνση αυτή για να επεκτείνει το σχέδιο σας.

Είναι μια διασκεδαστική και χαλαρωτική ιστοσελίδα. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την γκαλερί τους , όπου παρουσιάζουν τις μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).