elementary OS 5 Juno μόλις κυκλοφόρησε

Οι προγραμματιστές του elementary OS, μόλις ανακοίνωσαν την σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος elementary OS 5 Juno.

Το elementary OS 5 Juno αναπτύσσεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, και κυκλοφόρησε ήδη δύο Beta. Ενώ περιμέναμε όμως να δούμε την έκδοση Candidate (RC) φαίνεται ότι οι προγραμματιστές προχώρησαν στην κυκλοφορία της final έκδοσης.elementary OS 5 Juno

Κύρια του elementary OS 0.5 Juno περιλαμβάνουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά ήχου, Bluetooth, ημερομηνίας & ώρας, δικτύου, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο Night Light feature με manual timer και αυτόματη επιλογή Sunrise to Sunset.

Το νέο φέρνει πολλές βελτιώσεις στο Μενού, ένα επανασχεδιασμένο πίνακα για τις Ρυθμίσεις συστήματος, και ένα βελτιωμένο για το AppCenter.

Η νέα έκδοση εκτός των άλλων φέρνει νέα shortcuts (Ctrl+/ or Ctrl+M), και sorting lines (F5), νέα wallpapers, βελτιωμένα χώματα και εικονίδια, μαζί με πάρα πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στην επίσημη ανακοίνωση.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης διάφορες βελτιώσεις στις προεπιλεγμένες εφαρμογές του OS, όπως η προσ της εφαρμογής Epiphany του GNOME σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web, την τελευταία έκδοση του e-mail client Geary, και το νέο AppCenter, ένα νέο “κατάστημα” εφαρμογών.

Κατεβάστε τη νέα final έκδοση:

elementaryos-5.0-stable.20181016.iso (1,410MB)

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).