Windows 10 νέα εικονίδια μετά από 10 χρόνια

Τα Windows 10 θα αποκτήσουν σύντομα νέα εικονίδια από από το light theme που αναπτύσσει ήδη η Microsoft για την ενημέρωση 19H1.

Η εταιρεία από το Redmond φέρεται να διέρρευσε ένα teaser που μας δίνει μια πρώτη εντύπωση για το πως θα μπορούσαν να φαίνονται τα επερχόμενα εικονίδια. Windows 10

Το teaser ήρθε αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων εικονιδίων του Office που αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, και μας δείχνει τον σκοπό της εταιρείας να παρουσιάσει κάτι ποιο ολοκληρωμένο στην εμφάνιση του λογισμικού της.

Σαν μέρος αυτού του facelift, η Microsoft διέθεσε μερικά screenshots που εμφανίζουν τα νέα εικονίδια. Μεταξύ αυτών, υπάρχει και μια φωτογραφία που παρουσιάζει την εργασίας των Windows 10, με νέα εικονίδια για το Mail, τις , τις ειδήσεις και άλλα.

Click για μεγέθυνση

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για πρόωρες εκδόσεις των νέων εικονιδίων και ότι η Microsoft συνεχίζει να πειραματίζεται.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Windows Insider. Οι φίλοι των Windows, θα χαρούν με την επερχόμενη , καθώς το λειτουργικό σύστημα εξακολουθεί να εμφανίζει εικονίδια που δεν έχουν ενημερωθεί για περισσότερο από μια δεκαετία.

__________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).