Facebook 2018 Year In Review

Σήμερα το μεγαλύτερο κοινωνικό κυκλοφόρησε το γνωστό πια Facebook 2018 Year In Review ή στα ελληνικά την αναθεώρηση του Έτους 2018.

Το που ετοίμασε η εστιάζει στα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Bowl 52, τον βασιλικό γάμο και πολλά άλλα.
Φυσικά στα παραπάνω σημαντικά γεγονότα δεν συμπεριλαμβάνονται τα σκάνδαλα που ανακοινώθηκαν για το Facebook το 2018, ούτε η ακρόαση του από το Αμερικάνικο κογκρέσο. Facebook 2018

Από τις 10 Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να δείτε το δικό σας εξατομικευμένο βίντεο με την προσωπική σας αναθεώρηση του έτους, όπως την αντιλαμβάνεται και την παρουσιάζει το μεγαλύτερο . Το βίντεο με λίγα λόγια θα δείχνει στιγμές του 2018 που έχετε μοιραστεί ή έχουν επισημανθεί με κάποιο tag στο όνομά σας. Σύμφωνα με την εταιρεία το σύντομο βίντεο θα μπορεί να επεξεργαστεί και να μοιραστεί.

Μεθοδολογία

Οι κορυφαίες στιγμές του φετινού έτους καθορίστηκαν συγκεντρώνοντας μια λίστα με τις κορυφαίες λέξεις- του Facebook που κυκλοφόρησαν μεταξύ της πρώτης Ιανουαρίου έως την 11ης Νοεμβρίου του 2018. Για να προσδιοριστούν ποια θέματα ήταν μοναδικά για το 2018, το Facebook αναφέρει ότι σύγκρινε αυτές τις λέξεις-κλειδιά σε σχέση με τον μέγιστο ημερήσιο όγκο του προηγούμενου έτους. Αυτό σημαίνει ότι λέξεις-κλειδιά όπως η Ημέρα της Μητέρας και Απόκριες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τυπικά μερικές από τις κορυφαίες στιγμές κάθε χρόνο, δεν εμφανίζονται επανειλημμένα στην κορυφή της λίστας.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Facebook

Year In Review

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).