Windows 10 18305 σύνδεση μέσω τηλεφώνου

Από την κυκλοφορία του Windows 10 build 18305, η Microsoft θα διαθέσει ένα νέο επιπρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας: τους λογαριασμούς χωρίς κωδικό ς.

Σύμφωνα με την , το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους χρήστες να μην χρησιμοποιούν ς πρόσβασης, αλλά να συνδέονται χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου.

Windows 10

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα, ανακοινώνουμε την υποστήριξη σύνδεσης στα Windows με έναν τηλεφωνικό λογαριασμό, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε ς πρόσβασης! Αν έχετε λογαριασμό στην Microsoft που περιέχει τον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SMS για να συνδεθείτε και να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας στα Windows 10. Αφού ρυθμίσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο χαρακτηριστικό με το Windows Hello Face, Fingerprint, ή ένα (ανάλογα με τις της συσκευής σας) για να συνδεθείτε στα Windows 10. Δεν θα απαιτείται κανένας κωδικός πρόσβασης!

Έτσι, το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα θα επιτρέπει στον χρήστη να συνδεθεί με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Το λειτουργικό σύστημα θα στέλνει ένα κωδικό επιβεβαίωσης αν έχετε συνδέσει αυτόν τον αριθμό του τηλεφώνου σας με έναν Λογαριασμό της Microsoft. Μόλις επιβεβαιώσετε τη με τον κωδικό που λάβατε, θα δημιουργήσει ένας νέος λογαριασμός χρήστη, ο οποίος θα μπορεί να ρυθμιστεί περαιτέρω χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Για να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό χωρίς κωδικό πρόσβασης στα Windows 10, κάντε τα εξής.

Προσθέστε το λογαριασμό σας στα Windows από τις Ρυθμίσεις – Λογαριασμοί – Οικογένεια και άλλοι χρήστες – “Προσθέστε κάποιον άλλο σε αυτόν τον ”.
Κλειδώστε τη συσκευή σας και επιλέξτε τον λογαριασμό τηλεφώνου από την οθόνη σύνδεσης των Windows.
Επειδή ο λογαριασμός σας δεν έχει κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε “Επιλογές σύνδεσης”, κάντε στο εναλλακτικό “PIN” και κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”.
Μετά, συνδεθείτε από το Web μέσω του Windows Hello setup (αυτό θα χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας τις επόμενες φορές).

Αυτό ήταν, τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows με τον τηλεφωνικό αριθμό σας χωρίς κάποιο κωδικό πρόσβασης.

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για τους Windows Insiders που τρέχουν το Windows 10 Build 18305 Home edition.

________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).