Torrent sites : οι δέκα κορυφαίες σελίδες για το 2019

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες torrent στις αρχές του 2019; Παρατηρούμε ότι το YTS πήρε το προβάδισμα από το The Pirate Bay, και ότι παρόλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί η λίστα με τις δημοφιλείς ιστοσελίδες με συνεχίζει να υπάρχει.

Εδώ να αναφέρουμε ότι εκτός το κυνήγι από τις εταιρείες που κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα, τα torrents έχουν κατορθώσει να επιβιώσουν και από τον ανταγωνισμό, (αναφέρομαι στο streaming).Torrent

Η πτώση του TPB στην κατάταξη που θα δούμε παρακάτω μπορεί να αποδοθεί στα προβλήματα συνδεσιμότητας που έχει τους τελευταίους μήνες. Πολλές φορές η ιστοσελίδα δεν είναι προσβάσιμη, οπότε αν οι διαχειριστές καταφέρουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, μπορεί να ανακτήσει το προβάδισμα τους επόμενους μήνες.

Η λίστα του 2019 συμπεριλαμβάνει και ένα νεοφερμένο site. Το TorrentDownloads επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας και παίρνει τη θέση του iDope που εξαφανίστηκε από τη σκηνή πέρυσι.

Παρακάτω υπάρχει η λίστα που επέλεξε το Torrentfreak. Οι σελίδες απευθύνονται κυρίως σε αγγλικό ή διεθνές κοινό. Έτσι απουσιάζουν μεγάλες σελίδες όπως τις: RuTracker, Dytt8, EliteTorrent και Torrent9.

YTS.am

Το YTS.am είναι ο ανεπίσημος διάδοχος του YTS ή YIFY και είναι πλέον πιο δημοφιλές από ποτέ.
Alexa Rank: 205

1337x

Το 1337x έχει μια σταθερή παρουσία στο χώρο. Έχει μια αφοσιωμένη ομάδα uploaders που ανεβάζουν φρέσκο ​​περιεχόμενο. Παρά τα εμπόδια που βάζουν οι ISP σε πολλές χώρες, η κυκλοφορία του συνεχίζει να αυξάνεται.
Alexa Rank: 248

Pirate Bay

Το Pirate Bay έγινε 15 ετών πέρυσι και είναι η παλαιότερη σελίδα της λίστας. Αν υπολογίσαμε όλη την επισκεψιμότητα και από τα VPN και τα proxy, μπορεί να ήταν ακόμη στην κορυφή, αλλά λόγω των συχνών προβλημάτων συνδεσιμότητας βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Alexa Rank: 288

RARBG

Το RARBG λειτουργεί με πολλά domains, ιδρύθηκε το 2008 και ανεβάζει βίντεο υψηλής ποιότητας.
Alexa Rank: 325

Torrentz2

Το Torrentz2 ξεκίνησε σαν stand-in για τον αρχικό ιστότοπο .eu, ο οποίος έκλεισε το 2016. Παρά τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει, η σελίδα εξακολουθεί να έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο.
Alexa Rank: 498

NYAA.si

Η NYAA.si είναι ένας δημοφιλής κλώνος του torrent site NYAA. Η περιοχή σταμάτησε να λειτουργεί από την Cloudflare πέρυσι, αλλά σύντομα βρήκε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση.
Alexa Rank: 549

LimeTorrents

Το LimeTorrents υπάρχει εδώ και 6 χρόνια και “καλά κρατεί.”
Alexa Rank: 962

Zooqle

Το Zooqle, μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι διαθέτει πάνω από 3,8 εκατομμύρια λειτουργικά torrents, και ήρθε σαν εναλλακτική λύση όταν έκλεισε το Bitsnoop το 2017.
Alexa Rank: 1,753

EZTV.ag

Η αρχική ομάδα διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου με torrent EZTV έκλεισε μετά από περιπέτειες που είχε το 2015. Η ομάδα όμως παραμένει ενεργή, αν και συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα.
Alexa Rank: 1.950

TorrentDownloads

Το TorrentDownloads υπάρχει αρκετά χρόνια, αλλά μπήκε στη λίστα των top ten φέτος μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Alexa Rank: 2,018

___________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).