Microsoft Edge με βάση το Chromium: κυκλοφορία σαν απλός εγκαταστάτης

Η Microsoft ανακοίνωσε στα τέλη του 2018 ότι θα αφήσει την ανάπτυξη του και θα υιοθετήσει τον κινητήρα Chromium στο πρόγραμμα περιήγησης , δημιουργώντας ουσιαστικά ένα νέο Chrome.

Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα δούμε την επερχόμενη εφαρμογή, αλλά ανέφερε απλά ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια προεπισκόπης του νέου Microsoft Edge στις αρχές του 2019.Microsoft Edge με βάση το Chromium

Όλοι φυσικά περίμεναν να κυκλοφορήσει η νέα εφαρμογή περιήγησης μέσω του προγράμματος Windows Insider. Ωστόσο, ένας τεχνικός της εταιρείας αποκάλυψε στο ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή με ένα αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει το νέο Microsoft Edge που χρησιμοποιεί το Chromium.

“Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά σχεδιάζουμε να διαθέσουμε την έκδοση σαν μια ξεχωριστή λήψη, ώστε να μπορείτε να την εγκαταστήσετε ανεξάρτητα από αν ακολουθείτε ή όχι τα Windows Insider builds”.

και συνέχισε:

“Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της προεπισκόπησης το συντομότερο δυνατόν (η ιδέα είναι στην αρχή του 2019), αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη προεπισκόπηση θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Έτσι δεν είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε για κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι!”.

Μπορεί η Microsoft να μην έχει κάποια ημερομηνία για την πιθανή κυκλοφορία του τελικού Edge που βασίζεται στο Chromium, αλλά πιστεύεται ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο κατά την επόμενη μεγάλη ενημέρωση λειτουργικού συστήματος Windows 10.

Η επερχόμενη μεγάλη κυκλοφορία θα κυκλοφορήσει με την τρέχουσα έκδοση του Microsoft Edge καθώς διαφορετικά δεν βγαίνουν οι αριθμοί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).