Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη προεπισκόπηση των Windows 10 του Απριλίου 2020

Η κυκλοφόρησε την πρώτη προεπισκόπηση  των Windows 10 που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2020. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Αρχίζουν οι εργασίες ανάπτυξης των Windows 10 20H1.

Windows

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη προεπισκόπηση της κατασκευής όχι των Windows 10 19H2, όπως κανονικά θα περιμένατε, αλλά της επόμενης επόμενης ενημέρωσης για το λειτουργικό της , που θα μας έρθει την άνοιξη του 2020.

Ίσως η είδηση να σας ξενίζει λίγο, δεδομένου ότι η Microsoft δεν έχει ακόμη τελειώσει την ενημέρωση του Απριλίου του 2019, που φέρει την κωδική ονομασία 19H1 και αναμένεται να ξεκινήσει ως έκδοση 1903. Η εταιρεία όμως εξηγεί την βιασύνη της, λέγοντας ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που σχεδιάζει για την πρώτη έκδοση του 2020, απαιτούν δοκιμή μακράς ς.

Με τη διάθεση της πρώτης προεπισκόπησης από τόσο νωρίς, η Microsoft επιθυμεί να συγκεντρώσει περισσότερα σχόλια από τους χρήστες. Όμως, η εταιρεία προς το παρόν δεν έχει παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλει να δοκιμάσει. Η έκδοση 20Η1 διατίθεται μόνο για τους χρήστες Skip Ahead.

Αναφέρει σχετικά η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider: “Ορισμένα πράγματα στα οποία εργαζόμαστε στην 20H1 απαιτούν μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Θα ξεκινήσουμε να απελευθερώνουμε την 19Η2 στους Insiders αργά εφέτος την άνοιξη, αφού θα έχουμε τελειώσει με την 19H1. Μόλις η 19H1 θα είναι “σχεδόν έτοιμη”, θα χρησιμοποιήσουμε τον δακτύλιο προεπισκόπησης για έλεγχο των προγραμμάτων οδήγησης την ποιότητα της 19H1″.

Ως αποτέλεσμα, τα Windows 10 build 18836 είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη, αλλά μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες των Windows που είναι στον δακτύλιο των Skip Ahead. Δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά σε αυτό το πρώτο build, καθώς η Microsoft ανοίγει το δρόμο για περισσότερες σημαντικές βελτιώσεις. Μπορείτε να δείτε το πλήρες changelog στην ανακοίνωση της Doan Sarkar.

Οι εγγραφές Skip Ahead έχουν ήδη κλείσει, καθώς η Microsoft προσφέρει περιορισμένες θέσεις σε αυτό το κανάλι, επειδή οι δημιουργίες που κυκλοφορούν σε αυτούς τους χρήστες ενδέχεται να περιέχουν σημαντικά τα ή προβλήματα επιδόσεων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).