Firefox Send τώρα και για συσκευές Android

Send: Το ίδρυμα Mozilla κυκλοφόρησε τελικά την κρυπτογραφημένη εφαρμογή ς αρχείων και για συσκευές με Android, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία της εφαμογής για desktops.

Η εφαρμογή Firefox Send είναι πλέον διαθέσιμη και σε συσκευές που τρέχουν με Android και τα χαρακτηριστικά της είναι λίγο πολύ τα ίδια με την εφαρμογή της επιφάνειας εργασίας.

Το Firefox Send, είναι μια δωρεάν, κρυπτογραφημένη υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων, προσβάσιμη από όλα τα προγράμματα περιήγησης στο send.firefox.com.
Firefox Send
Πως λειτουργεί

Χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στον Firefox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Firefox Send για να ανεβάσετε αρχεία που φτάνουν μέχρι και το 1GB. Η εφαρμογή θα σας επιστρέψει ένα σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες.

Έτσι μπορείτε να στείλετε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας, όπως φωτογραφίες, βίντεο ή PDF, ενώ παράλληλα σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους λογαριασμούς σας στο cloud, όπως το ή το Google Drive, αν φυσικά συγχρονίζονται στη συσκευή σας.

Μόλις επιλέξετε τα αρχεία σας, πατήστε το “” και αντιγράψτε το σύνδεσμο που θα εμφανιστεί μετά το τέλος της διεργασίας. Με το share μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα το σας σε πολλές εφαρμογές, όπως το Gmail, το Twitter και το Slack.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή χωρίς να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιον λογαριασμό σας στον Firefox θα έχετε ορισμένους περιορισμούς. Για παράδειγμα, επιτρέπεται να παραχωρήσετε μόνο μία λήψη από έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο πριν λήξει και η ημερομηνία λήξης δεν είναι μεγαλύτερη από μία μέρα.

Αν δεν θέλετε αυτούς τους περιορισμούς, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον Firefox ή να συνδεθείτε με κάποιο που έχετε ήδη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε αρχεία μεγέθους μέχρι και 2GB.

Δοκιμάστε την εφαρμογή στο Android σας

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).