File Explorer νέος εξερευνητής αρχείων στα Windows 10

Η υποσχέθηκε μια σύγχρονη έκδοση του File Explorer πριν από μερικά χρόνια, αλλά το project δεν έφτασε ποτέ στο τελικό στάδιο παρά τα πολλά προσχέδια που εμφανιζόταν κατά καιρούς στα Windows 10 build previews.

Η εταιρεία φέρεται να επικεντρωνόταν περισσότερο στη βελτίωση της εμφάνισης της υπάρχουσας έκδοσης του Win32 του File Explorer και η τελευταία “σταθερή” ενημέρωση των Windows 10 έφερε για παράδειγμα ένα νέο σκοτεινό θέμα.File Explorer

Ωστόσο, ο File Explorer θα λάβει ένα σημαντικό facelift στην επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10, σύμφωνα με μια δημοσίευση του HTNovo.

Η εταιρεία φέρεται να εξετάζει επί του παρόντος νέους τρόπους για να φέρει το Fluent Design στον File Explοrer, και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι δοκιμαστικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες αργότερα μέσα στο 2019.

Ωστόσο, η φάση ανάπτυξης φαίνεται να χρειάζεται αρκετό χρόνο, οπότε μάλλον θα δούμε το νέο File Explοrer στην μεθεπόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Έτσι οι χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα μπορούσαν να πάρουν μια γεύση από το νέο File Explorer στα τέλη του 2019, όταν η Microsoft θα έχει αναπτύξει το Windows 10 20H1 και θα έχει προωθήσει builds στο Fast Ring.

Προς το παρόν το πειραματικό Windows 10 20H1 είναι ήδη διαθέσιμο για τους εγγεγραμμένους στο Skip Ahead, αλλά δεν διαθέτει ακόμα μεγάλες αλλαγές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Για να λέμε και το σωστό, μια χαρά είναι ο Explorer έτσι όπως είναι ….
    Ελπίζω να γίνει καλύτερος και όχι χειρότερος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).