Translate Man Firefox add-on μετάφραση ιστοσελίδων

Το πρόγραμμα Translate Man είναι ένα πρόσθετο για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε οτιδήποτε εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα.

Translate Man Firefox add-on

Το Mozilla ασχολήθηκε με την ενσωμάτωση μιας υπηρεσίας μετάφρασης στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάτι αξιόλογο.

Υπήρξαν βέβαια επεκτάσεις που έφερναν την μεταφραστική του στον Firefox. Μία από τις πρώτες ήταν η gTranslator for Firefox. Η επέκταση αντέγραφε ουσιαστικά την δυνατότητα μετάφρασης του Google Chrome, αλλά με τη διαφορά ότι οι χρήστες έπρεπε να την κάνουν με το χέρι. Η συγκεκριμένη επέκταση, καθώς με πολλές άλλες, όπως το “Translate This”, δεν είναι πλέον διαθέσιμες.

Το ίδρυμα Mozilla άρχισε να αναπτύσσει μια λειτουργία μετάφρασης από το 2014 και φέρεται να την ενσωμάτωσε σε μερικές Nightly εκδόσεις του Firefox. 

Το project άρχισε ξανά στα τέλη του 2018 μετά από χρόνια αδράνειας, και ο στόχος ήταν να κυκλοφορήσει μια λειτουργία μετάφρασης με την σταθερή έκδοση του Firefox 63. Ο Firefox 63 κυκλοφόρησε, αλλά ακόμα περιμένουμε την μετάφραση.

Το Translate Man είναι μια επέκταση μετάφρασης για τον Firefox που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε οτιδήποτε και άμεσα. Η επέκταση λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τη λειτουργία μετάφρασης του Chrome, αλλά χρησιμοποιεί το API του Google Translate για τις μεταφράσεις που πραγματοποιεί.

Υποστηρίζει τη μετάφραση μεμονωμένων λέξεων, φράσεων, και παραγράφων. Απλά κάντε click στο εικονίδιο της επέκτασης στη γραμμή διευθύνσεων του Firefox (δείτε τις δύο παραπάνω εικόνες) για να βεβαιωθείτε ότι η επιθυμητή γλώσσα εξόδου είναι σωστή, και απολαύστε την μετάφρασή σας.

Προσθέστε την επέκταση στον browser σας.

Σημείωση: Από το iGuRu.gr δεν προτείνουμε την προσ, και την χρήση επεκτάσεων σε οποιοδήποτε browser χρησιμοποιείτε, καθώς κάθε πρόσθετο επιβαρύνει την απόδοση της ς περιήγησης.

_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).