Firefox Lockwise ο αντικαταστάτης του Lockbox

Firefox Lockwise: Θυμάστε το Firefox Lockbox, μια εσωτερική εφαρμογή διαχείρισης κωδικών που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του Firefox; Η αναπτύσσεται ακόμα, αλλά τώρα ονομάζεται Firefox Lockwise.

Το ίδρυμα Mozilla διέθεσε μια του Firefox Lockbox τον Δεκέμβριο του 2017 ως του Firefox για να δοκιμάσει και να βελτιώσει τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης και την στο διαδίκτυο.

Firefox Lockwise

Το Firefox Lockwise είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης και είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android. Από σήμερα είναι και σαν πρόσθετο για τον Firefox.

Το του Firefox συμπεριλαμβάνει ήδη ένα διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να συγχρονίσουν τους κωδικούς πρόσβασης μεταξύ διαφόρων εγκαταστάσεων του Firefox.

Το Firefox Lόckwise είναι μια πειραματική λύση που φέρνει τους κωδικούς πρόσβασης του Firefox σε συσκευές Android και iOS. Το σύστημα το Firefox Sync και απαιτεί έναν λογαριασμό του Firefox για να μπορέσει να συγχρονίσει τους κωδικούς πρόσβασης.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ του συγχρονισμού των κωδικών πρόσβασης του Firefox μεταξύ διαφορετικών εγκαταστάσεων σε desktops και κινητές συσκευές με το Firefοx Lockwise είναι ότι το Lockwise υποστηρίζει παντού την αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης στην κινητή συσκευή και ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επεξεργασίας.

Το Firefox Lοckwise θα μπορούσε να αντικαταστήσει την τρέχουσα εσωτερική εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σαν πρόσθετο του Firefox και χρειάζεται εγκατάσταση.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Lockwise δεν θα λειτουργήσει αν έχει οριστεί κύριος ς πρόσβασης (master password).

Το πρόσθετο προσθέτει ένα εικονίδιο στην κύρια γραμμή εργαλείων του Firefox με από το οποία μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή.

Όλοι οι υπάρχοντες κωδικοί πρόσβασης παρατίθενται στα αριστερά. Το Lockwise αποθηκεύει αυτόματα όλους τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει οριστεί κύριος κωδικός πρόσβασης.


Το Lockwise μπορεί να αντικαταστήσει κάποια στιγμή τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης Firefox. Προς το παρόν όμως, δεν προσθέτει κάτι νέο εκτός από την αυτόματη συμπλήρωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).