iOS 13 jailbreak κυκλοφόρησε teaser: iOS 13 beta και Cydia

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί χρήστες iPhone που ενδιαφέρονται για το jailbreaking της ς τους. Για αυτούς το το iOS 13 jailbreak είναι όνειρο, καθώς η κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple κάνει πιο δύσκολη την ανεύρεση ευπαθειών που επιτρέπουν το “άνοιγμα” του root.

iOS 13 jailbreak

Το jailbreaking δεν είναι πια τόσο εύκολο όσο ήταν παλαιότερα, αλλά διάφοροι μέθοδοι για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας κυκλοφορούν συχνά αν και συνήθως στοχεύουν παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μερικοί από τους χρήστες συσκευών της Apple καθυστερούν να ενημερώσουν το λειτουργικό τους , καθώς ελπίζουν ότι κάποιος θα καταφέρει να κυκλοφορήσει μια λύση για jailbreak.

Άποψη μας εδώ στο iGuRu.gr είναι ότι το jailbreak μιας συσκευής με iOS δεν έχει και τόσο νόημα πια, όσο είχε στην αρχή τη; ανάπτυξης του iOS, για να μην αναφέρουμε και το ότι μια jailbroken συσκευή δεν είναι καθόλου ς.

Ωστόσο αν εσείς επιμένετε, μόλις κυκλοφόρησε ένα teaser για το jailbreak του iOS 13, την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple τον Σεπτέμβριο. Η πρώτη beta έκδοση του λειτουργικού κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα μετά τη διάσκεψη του WWDC της εταιρείας.

Ο προγραμματιστής @iBSparkes δημοσίευσε μια ενός jailbroken iPhone 8 που τρέχει iOS 13 beta και περιέχει το Cydia. Όπως προαναφέραμε πρόκειται μόνο για ένα teaser (προς το παρόν), αλλά δίνει ελπίδες σε όλους όσους περιμένουν να “σπάσουν” την συσκευή τους.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του iOS 13 η Apple μπορεί να έχει κλείσει το κενό που χρησιμοποίησε ο iBSparkes.

____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).