Windows 10 19H2 Build 18362.10006 στο Slow Ring

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα προεπισκόπηση των Windows 10 19H2, την των νέων χαρακτηριστικών που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι εγγεγραμμένοι στο Slow ring των Insiders μπορούν να το κατεβάσουν άμεσα τη νέα έκδοση, που ανεβάζει το build number στο 18362.10006.

Το Build 18362.10006 κυκλοφορεί μόνο σε ένα υποσύνολο των Insiders στο Slow Ring. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα όλοι λάβουν αυτήν την ενημέρωση.

Windows 10 19H2

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί ακριβώς όπως μια συνηθισμένη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, και όχι σαν ένα πλήρες build, όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα στο πρόγραμμα . Η Microsoft αναφέρει ότι αυτός ο τρόπος θα κάνει τη διαδικασία της ενημέρωσης ταχύτερη και λιγότερο ενοχλητική. Σύμφωνα με τον John Cable, Director of Program Management, Windows Servicing and Delivery:

Για να προσφέρουμε αυτές τις ενημερώσεις με λιγότερο ενοχλητικό τρόπο, θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία ενημερώσεων για τους πελάτες που χρησιμοποιούν ήδη το May 2019 και επιλέγουν να ενημερώσουν τη νέα έκδοση. Με άλλα λόγια, καθένας τρέχει το May 2019 Update θα έχει μια πολύ πιο γρήγορη εμπειρία ενημέρωσης, γιατί θα εγκατασταθεί σαν μια μηνιαία αθροιστική ενημέρωση.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση θα πρέπει να είναι έτοιμη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε τα Windows 10 19H2 θα περάσουν πάνω από δύο μήνες στο Windows Insider για τις απαραίτητες βελτιώσεις. Κανονικά περιμέναμε ότι το επερχόμενο Windows 10 19H2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σαν μια πλήρης έκδοση νέων χαρακτηριστικών, αλλά όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει σαν απλό service pack.

Η Microsoft θα επικεντρωθεί στην τελειοποίηση των επιδόσεων του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος και οι αλλαγές δεν θα αφορούν νέες δυνατότητες. Έτσι από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το Windows 10 build 18362.10000 δεν θα φέρει κάποια ορατή αλλαγή στο σύστημα, καθώς η Microsoft αναφέρει ότι θα συμπεριλαμβάνει βελτιώσεις μόνο για τους OEMs.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιέχει δύο αλλαγές στο παρασκήνιο που έχουν σχεδιαστεί για τους OEMs. Δεν περιέχει κάτι ορατό για τους Insiders. Χρησιμοποιούμε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για να ελέγξουμε τη διαδικασία ενημερώσεων και το service pipeline“, αναφέρει η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider.

Θέλετε να κατεβάσετε την ; Ακολουθήσετε την διαδρομή: Settings > Update & > Windows Insider Program και click στο Get Started για να αναβαθμίσετε στο τελευταίο build.

Όσοι από εσάς έχουν εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση, μπορούν να κατεβάσουν μόνο την αθροιστική ενημέρωση που ανεβάζει το build, από το site του adguard.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).