Netflix κατεβάστε ταινίες χωρίς περιορισμούς

Το σας επιτρέπει να κατεβάζετε ή σειρές για προβολή εκτός σύνδεσης. Αυτή η προστέθηκε για να μπορούν οι της υπηρεσίας να παρακολουθούν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει ακόμα κι αν δεν έχουν σύνδεση στο στο Internet.

Για παράδειγμα κατά τη μιας πτήσης.

Όμως οι ταινίες που μπορείτε να κατεβάσετε είναι περιορισμένες και παίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή Netflix. Δεν μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση.

Netflix

Ας μιλήσουμε για το TunePat. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατεβάζετε οτιδήποτε από τη Netflix χωρίς περιορισμούς. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να αναπαράγετε τα που κατεβάσατε με οποιοδήποτε αναπαραγωγής βίντεο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να κατεβάσετε μόνο περιεχόμενο με ποιότητα SD που είναι 480p. Για λήψη υψηλής ποιότητας, πρέπει να πληρώσετε την έκδοση Premium της εφαρμογής.

Κατεβάστε το TunePat και εγκαταστήστε το. Μόλις εγκατασταθεί, θα σας ζητήσει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Netflix.

Αφού συνδεθείτε, θα δείτε ένα UI με τρεις διαφορετικές καρτέλες. Στην Λήψη, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της ταινίας που σας ενδιαφέρει. Μόλις την εντοπίσει η εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί της λήψης για να ξεκινήσει η λήψη.

Το θα κατέβει σε μορφή MP4. Έτσι θα μπορείτε να το δείτε με σχεδόν οποιοδήποτε εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Netflix ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τη χώρα σας. Είναι γνωστό ότι κάθε χώρα διαθέτει άλλο περιεχόμενο. Έτσι αν θέλετε να δείτε παραπάνω ταινίες μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Μπορεί να αναρωτιέστε αν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι νόμιμη ή όχι. Σίγουρα βρίσκεται στη γκρίζα ζώνη λαμβάνοντας υπόψη ότι χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας Netflix για να κατεβάσει ταινίες.

Κατεβάζει τίτλους που δεν σας επιτρέπει να κατεβάσετε η Netflix, ενώ απομακρύνει επίσης και την DRM που δεν σας επιτρέπει να δείτε την ταινία εκτός της εφαρμογής Netflix.

Παρόλο που και οι δύο ενέργειες μπορεί να είναι παράνομες, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο για το οποίο έχετε πληρώσει αλλά σε χαμηλότερη ποιότητα.

Φυσικά αν αποφασίσετε να διανείμετε το περιεχόμενο αργότερα, θα διαπράξετε έγκλημα, κάτι που δεν ισχύει αν κρατήσετε το περιεχόμενο μόνο για εσάς, για να το δείτε σε κάποιο ταξίδι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).