Patch Tuesday 2020/02 διορθώνει 99 κενά ασφαλείας

Η κυκλοφόρησε σήμερα τις ενημερώσεις στο Patch Tuesday Φεβρουαρίου 2020.

Οι ενημερώσεις του τρέχοντος μήνα συμπεριλαμβάνουν πάρα πολλές επιδιορθώσεις, αφού κλείνουν 99 κενά ασφαλείας στο λογισμικό της Microsoft.

Patch Tuesday

Μια από τις πιο σοβαρές ευπάθειες που επιδιορθώθηκαν αυτό τον μήνα ήταν και η CVE-2020-0674, ένα 0day στον Internet Explorer.

Στις 17 Ιανουαρίου, η Microsoft αποκάλυψε συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά τις οποίες οι hackers χρησιμοποιούσαν αυτό το zero day στον IE, αλλά τότε η εταιρεία δεν είχε κάποιο patch.

Σε αυτό το Patch Tuesday εκτός από την παραπάνω επιδιορθώνονται 98 άλλες ευπάθειες. Από αυτές οι 11 έχουν χαρακτηριστεί σαν “κρίσιμες”.

Οι περισσότερες από αυτές τις ευπάθειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν απομακρυσμένα, χωρίς φυσική στον υπολογιστή-στόχο. Αφορούν επίσης σφάλματα ς σε υπηρεσίες όπως την engine του IE, στην Remote Desktop Protocol, στα αρχεία LNK και το στοιχείο Media Foundation.

Αυτό το μήνα, οι ενημερώσεις της Microsoft είναι τεράστιες σε “όγκο.” Το Windows Update θα εγκαταστήσει αυτόματα τις ενημερώσεις που θα επιδιορθώσουν τα 99 σφάλματα στην ασφάλεια του υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες επισκεφτείτε το επίσημο Security Update Guide portal της Microsoft περιέχει όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας σε ένα πίνακα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).