Η Microsoft ακύρωσε το μεγαλύτερο συνέδριο της χρονιάς


Η Microsoft φαίνεται ότι ακύρωσε το παγκόσμιο συνέδριο Build 2020 λόγω κορονοϊού. Ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Σιάτλ στις 19 με 21 Μαϊου 2020.

microsoft logo - Η Microsoft ακύρωσε το μεγαλύτερο συνέδριο της χρονιάς

Η Microsoft φαίνεται ότι τελικά αποφάσισε να ακυρώσει το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς, το συνέδριο Build 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το Build 2020 είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Σιάτλ από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Η εταιρεία προσπαθεί να πραγματοποιήσει το εν λόγω συνέδριο σε ψηφιακή έκδοση, με όλες τις συνεδρίες να προβάλλονται σε απευθείας σύνδεση.

Βέβαια το Build είναι συνήθως streaming online ούτως ή άλλως, αλλά εξαιτίας του κοροναϊού, η φυσική παρουσία ανθρώπων είναι μια απόφαση που μειώνει την πιθανότητα να επεκταθεί ο ιός.

Σύμφωνα με το TheVerge, η εταιρεία τους ανακοίνωσε ότι: “Η ασφάλεια της κοινότητας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Υπό το πρίσμα των συστάσεων για την ασφάλεια της υγείας για την πολιτεία της Ουάσινγκτον, θα προσφέρουμε την ετήσια εκδήλωση Microsoft Build για προγραμματιστές ως ψηφιακή εκδήλωση, αντί για μια προσωπική εκδήλωση. Ανυπομονούμε να συγκεντρώσουμε όλους τους προγραμματιστές μας σε αυτή τη νέα εικονική μορφή για να μάθουμε, να συνδεθούμε και να κωδικοποιήσουμε μαζί. Μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες”.

Ο επίσημος ιστότοπος εκδήλωσης Build 2020 όμως ακόμα συνεχίζει να εμφανίζει μια ειδοποίηση που αναφέρει ότι η Microsoft παρακολουθεί την επιδημία του κοροναϊού, για να λάβει την κατάλληλη απόφαση για άλλα γεγονότα τους επόμενους μήνες. Δεν αναφέρει η ακύρωση της φυσικής παρουσίας στο συνέδριο αλλά η πιθανότητες είναι όντως το συνέδριο να γίνει ψηφιακά.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.