Η Microsoft ακύρωσε το μεγαλύτερο συνέδριο της χρονιάς

Η Microsoft φαίνεται ότι ακύρωσε το παγκόσμιο συνέδριο Build 2020 λόγω κορονοϊού. Ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Σιάτλ στις 19 με 21 Μαϊου 2020.

Microsoft Built

Η Microsoft φαίνεται ότι τελικά αποφάσισε να ακυρώσει το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς, το συνέδριο Build 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το Build 2020 είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Σιάτλ από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Η εταιρεία προσπαθεί να πραγματοποιήσει το εν λόγω συνέδριο σε ψηφιακή έκδοση, με όλες τις συνεδρίες να προβάλλονται σε απευθείας σύνδεση.

Βέβαια το Build είναι συνήθως ούτως ή άλλως, αλλά εξαιτίας του κοροναϊού, η φυσική παρουσία ανθρώπων είναι μια απόφαση που μειώνει την πιθανότητα να επεκταθεί ο ιός.

Σύμφωνα με το TheVerge, η εταιρεία τους ανακοίνωσε ότι: “Η της κοινότητας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Υπό το πρίσμα των συστάσεων για την ασφάλεια της υγείας για την πολιτεία της Ουάσινγκτον, θα προσφέρουμε την ετήσια εκδήλωση Microsoft Build για προγραμματιστές ως ψηφιακή εκδήλωση, αντί για μια προσωπική εκδήλωση. Ανυπομονούμε να συγκεντρώσουμε όλους τους προγραμματιστές μας σε αυτή τη νέα εικονική μορφή για να μάθουμε, να συνδεθούμε και να κωδικοποιήσουμε μαζί. Μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες”.

Ο επίσημος ιστότοπος εκδήλωσης Build 2020 όμως ακόμα συνεχίζει να εμφανίζει μια ειδοποίηση που αναφέρει ότι η Microsoft παρακολουθεί την επιδημία του κοροναϊού, για να λάβει την κατάλληλη απόφαση για άλλα γεγονότα τους επόμενους μήνες. Δεν αναφέρει η ακύρωση της φυσικής παρουσίας στο συνέδριο αλλά η πιθανότητες είναι όντως το συνέδριο να γίνει ψηφιακά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).