Google έτοιμο το site για τον κορωνοϊό

Η Google μόλις κυκλοφόρησε έναν ιστότοπο με και πόρους για να κατανοήσει κάποιος καλύτερα το ξέσπασμα του κορονοϊού. Μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση goοgle.com/covid19.

Ο ιστότοπος εξυπηρετεί επί του παρόντος επισκέπτες που διαμένουν στις ΗΠΑ, αλλά θα προστεθεί σύντομα και για περισσότερες χώρες και σε περισσότερες γλώσσες (η ισπανική έκδοση του site θα είναι η επόμενη, όπως αναφέρει το The Verge.)

Google

Ο ιστότοπος της Google συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για την ασθένεια, συνδέσμους σε συμβουλευτικό υλικό υγείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και σε τμήματα δημόσιας υγείας για κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, συμβουλές ασφάλειας, στοιχεία σχετικά με την εξάπλωση κοροναϊού σε όλο τον κόσμο, ιδέες για μια καλή διαβίωση και εργασία καθώς και μια σελίδα δωρεών που υποστηρίζει το Ταμείο Αλληλεγγύης του COVID-19 του Ιδρύματος των Ηνωμένων Εθνών για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η Google αναφέρει επίσης πληροφορίες για την εμφάνιση σε ς που σχετίζονται με την ασθένεια, καθώς και συνδέσμους σε λογαριασμούς στο Twitter τοπικών πολιτικών οργανώσεων και διαφόρων υγειονομικών αρχών.

Ο Πρόεδρος Trump ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Google δημιούργησε έναν ιστότοπο για να βοηθήσει τους στις ΗΠΑ να βρουν τοποθεσίες για εξετάσεις. Όμως μια θυγατρική της Alphabet, που δημιούργησε το site, σήμερα εξυπηρετεί μόνο άτομα που κατοικούν σε δύο επαρχίες της .

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο της Google, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερα, υπάρχει και ένα άλλο portal που ξεκίνησε από την , καθώς και διάφορα άλλα dashboards για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του ιού, όπως αυτό που δημιουργήθηκε από την Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).