LibreOffice 7.0 κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση

.0: Το LibreOffice συνεχίζει να είναι η νούμερο ένα εναλλακτική λύση για το Microsoft Office και το The Document Foundation διαθέτει συνεχείς βελτιώσεις κάθε φορά.

Ταυτόχρονα, η ομάδα των προγραμματιστών αναπτύσσει την επόμενη μεγάλη έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι σαν LibreOffice 7.0.

LibreOffice 7

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν το The Document Foundation παρουσίασε την πρώτη έκδοση άλφα (alpha build) του LibreOffice για Windows, Linux και Mac.

Η πρώτη έκδοση του LibreOffice κυκλοφόρησε για το κοινό, καθώς οι προγραμματιστές ξεκίνησαν ήδη με το κυνήγι σφαλμάτων. Είναι μια κίνηση win win, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τη νεότερη έκδοση της σουίτας και να μοιραστούν τυχόν προβλήματα που συναντούν με την ομάδα των προγραμματιστών, βοηθώντας τους ουσιαστικά να επιδιορθώσουν την εφαρμογή από αυτά τα πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Το LibreOffice 7.0 όπως προαναφέραμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο με πάρα πολλές βελτιώσεις για κάθε εφαρμογή που συμπεριλαμβάνεται στη σουίτα.

Οι λεπτομέρειες της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνονται στο wiki, και αναφέρουν:

“Το DOCX αποθηκεύεται τώρα σε native 2013/2016/2019 mode αντί στη λειτουργία συμβατότητας 2007. Αυτό ωφελεί κυρίως τους χρήστες του Word.”

Η νέα ενημέρωση του LibreOffice συνοδεύεται από ένα βελτιωμένο UI, καθώς η ομάδα των προγραμματιστών πρόσθεσε ένα νέο θέμα εικονιδιών (Sukapura). Θα είναι το προεπιλεγμένο θέμα στο macOS και θα κάνει τη σουίτα να φαίνεται πιο μοντέρνα σε όλες τις της.

Κατεβάστε την έκδοση alpha

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).